Labranda Tmt Bodrum Otel Ücret İade Problemi

26 Ağustos 2024 16:21
Bekir'in Teşekkür Mesajı
“Labranda tmt Otel ile ilgili olarak, rezervasyon bölümündeki çalışanların isimlerini vermek istemediğim için belirtmiyorum. Ancak, irtibata geçtiğim her iki kişi de süreç boyunca bana yardımcı oldular ve 5 Eylül itibarıyla paranın iadesini tamamladılar. Aldığım hizmetin olmaması nedeniyle yaşadığım bu durum için şikayette bulunmuştum, ancak 5 Eylül itibarıyla paramın tamamı iade edilmiştir. Bu süreçte gösterdikleri destek için kendilerine teşekkür ederim.”

Labranda tmt Otel Ücret İadesi Erken rezervasyondan Labranda Otelden iptal garantili sigortası ile aldığım ürünü gerekçeli nedenlerle iade ettik son 3 güne kadar iade hakkımız olmasına rağmen biz 1 ay öncesinde iptal ettik. Haziran ayı başında. Haziran sonunda ücret iadesi dediler tamam dedik. Haziran geçti tekrar aradık 15 gün içinde dediler temmuz sonu oldu hakla yok tekrar konuştuk. Bu sefer ağustos sonuna atıldı şu an Ağustos bitiyor şimdi yine konuştum ödenecek deyip sıraya soktuk vs vs konuşup sallamıyor. Bu konuda bir şeylerin yapılması gerekiyor. İade sigortası ile yaptığım ürünün bile iadesi yapılmıyor. İnsanları mağdur ediyorlar 2 öğretmen bu pahalılıkta bir tatil için 40 kere düşünüp karar verdiğimiz kararın dürüstçe ödediğimiz ücretleri geri alamıyoruz

24 Eylül 2024 16:54

Yorumlar (5)

Aysel

İadeniz geldi mü oteli aradığımda temmuz iadesindeyiz diyorlar benim ki ağustos acaba doğrumu

Merhaba iade geldi mi

Merhaba İade geldi mi?

Bekir

Hayır henüz cevap ya da ödeme gelmedi en son konuştuğum günden beri

Hayır henüz cevap gelmedi:

Labranda Tmt Bodrum 2 Aydan Fazla İade Ücret Alamadım