Labranda Tmt Bodrum Labranda TMT Otelindeki Mağduriyetimiz Ve Para İadesi Sorunu

Pinar
13 Ağustos 2024 17:253.112

Labranda TMT tam bir hayal kırıklığı. Parayı alana kadar çok ilgililer, ancak şikayetçiyim. Çok mağduruz; iptal ettiğimiz tatil ücretini alamıyoruz. Yok konkordato, yok el konulmuş, devlet ilgileniyor. Buradan sesleniyorum, lütfen. 1 aydır paramızın üstüne yatılmış, kimseyle irtibata geçilemiyor. Bu otel battıysa nasıl böyle bir sistemle halen otelde rezervasyon yaptırılıyor? Ayrıca otele gelişte tam bir fiyasko yaşadık. Lobide herkes her yerde uzanıyordu. Beklerken bir su istedik, o bile temiz değildi. Daha yazılacak çok şey var ama mağduruz. Acil paramızı istiyoruz; 1 ay daha beklemeye tahammülümüz kalmadı. Otelde denilen hiçbir şey birbirini tutmadı. Karşılama bile olmadı ve biz bu yüzden çocuklarımızla otelden çıkış yaptık. İptalimizi gerçekleştirdik ve sonuç: Bir aydır paramızı alamıyoruz. Şikayetçiyim, lütfen.

18 Ağustos 2024 21:24

Bende bugün iptal ettirdim ya nasıl olacak böyle

18 Ağustos 2024 20:01

Merhaba iade oldu mu?

Labranda Tmt Bodrum 2 Aydan Fazla İade Ücret Alamadım

Murat
16 Eylül 2024 16:553.690

Labranda tmt otel den 22 Temmuz ve 28 Temmuz arası hem çocuklarım için hem kendim için oda tuttum. Bizle gelen diğer 2 a...

1 Yorum

Labranda Tmt Bodrum Otel Ücret İade Problemi

Bekir
26 Ağustos 2024 16:212.968

"Labranda tmt Otel ile ilgili olarak, rezervasyon bölümündeki çalışanların isimlerini vermek istemediğim için belirtmiyorum. Ancak, irtibata geçtiğim her iki kişi de süreç boyunca bana yardımcı oldular ve 5 Eylül itibarıyla paranın iadesini tamamladılar. Aldığım hizmetin olmaması nedeniyle yaşadığım bu durum için şikayette bulunmuştum, ancak 5 Eylül itibarıyla paramın tamamı iade edilmiştir. Bu süreçte gösterdikleri destek için kendilerine teşekkür ederim."

5 Yorum