Sipariş Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

Sipariş Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

27/09/24 tarihinde oluşturduğum sipariş halen kargoya verilmedi. 3-10 iş gününde kargoya verilecek deniyor. Whatsapp iletişim hattından yazdığım mesajlara dönüş sağlamıyorlar. İptal talebi oluşturuyorum onaylamıyorlar.
Resmen parama el koyuldu labor tekstil internet sitesinden alışveriş yapmanızı önermiyorum

14 Ekim 2024 14:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın müşterimiz, Sipariş numaranızı 08503037306 bildirirseniz sipariş durumunuz ile ilgili bilgi verebiliriz.

Labor Medikal Tekstil Gelmeyen Sipariş Ve İlgisizlik

Onuro

Labor tekstil'den verdiğim siparişin üzerinden 25 gün geçmesine rağmen siparişim gelmedi. Daha önce bilgi almak için yaz...

Labor Medikal Tekstil Labor Medikal Ürün Teslimi Sağlamdı, Hiçbir Dönüş Sağlamdı. Şikayetçiyim

Yasemin

Labor medikalden 01.09.2024 tarihinde oluşturduğum ödemesini yaptığım sipariş 3-10 gün içinde teslim dedikleri halde ban...

Labor Medikal Tekstil Siparişim Hazırlanıyor Gözüküyor 1 Haftadır

Ebrar

Labor tekstil firmasından sipariş verdim ve 1 hafta olmasına rağmen hazırlanıyor gözüküyor. Ulaşmaya çalıştım WhatsApp h...

Labor Medikal Tekstil Siparişim Hazırlanıyor Gözüküyor 1 Haftadır
1 Yorum