Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Keller Williams Çalışanının Mağduriyetini Yaşadık

25 Eylül 2024 06:17

Kendi bünyelerinde çalışan İstanbul’daki emlakçılardan İ***** S******** adındaki kadın emlakçı yüzünden mağdur olduk. Daire alacaktık Tüm hesaplarımızı bozdurdu (altın, döviz, borsa) zarara girdik. Son güne kadar bize baskı yaptı her şeyi bozun diyerek hemen alın diyerek, kredi için bankanın bir süreci var onu bekliyorduk bizi sürekli bankaya göndererek baskı yapın hemen rapor çıksın diyerek sürekli baskı yaptı. Banka eksperine para yatırdık sözleşme yaptırmadı bize ev sahibine kefil olduğunu uzun zamandır tanıdığını sözleşmeye gerek olmadığını söyledi. Bir yıldır satılmayan ev için Tapuya gideceğimiz gün ev sahibinin fazla para istediğini söyledi. Sonrada satmaktan vazgeçtiğini söyledi. Nabza göre şerbet verip tatlı tatlı konuşarak insanları kendine inandırıyor. Kendisi arayıp eksper ücretini ödeyeceğini en azından zararımızı hafifleteceğini söyledi bizde tamam dedik onu da vermedi. Zamana yayarak tatlı tatlı bezdirme taktiği uyguluyor. Böyle bir firmada bu kişiler nasıl çalışabiliyor anlayamıyorum. Sözleşme yapmadan insanları mağdur ederek.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final' Deki Yalancı Satış Danışmanından Bıktık!

Gizem
05 Haziran 2024 18:55
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Remax Danışmanının Güven Vermeyen Ve Agresif Tutumu

Samet
10 Eylül 2024 20:29
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Yanıltıcı Bilgilendirme İle Maddi Kayıp Yaşadım!

Fırat
11 Nisan 2025 11:13