Tecno Pova 3 Ekran Değişimi Ve KVK'nın Fiyat Politikası

Orhan
19 Aralık 2023 15:55

Bir yıl önce Türkiye'de üretildiği için Tecno Pova 3 cep telefonu aldım ve ekranı kırıldı. KVK yetkili servisine gittim, ekran değişimi yapılacağını söylediler ve ücret olarak 2.800,00 TL istendi (peşin). Ben de üzerimde bu kadar paranın olmadığını, bir hafta sonra tekrar geleceğimi söyledim. Bir hafta sonunda KVK'ya gittim, bu sefer de ekran değişim ücreti olarak benden 3.500,00 TL (peşin) istendi. Bir haftada bu fiyat artışının makul bir fiyat olmadığını kendilerine söyledim, fakat merkezden fiyatların güncellendiği iletilmiş.

KVK müşteri hizmetlerindeki arkadaşa bu fiyat artışının Türkiye'de üretilen bir marka olduğunu ve bu rakamın abartılı olduğunu söyledim. Bir haftada ne dolara, ne asgari ücrete ne de diğer ürünlere zam gelmediği halde bu fiyat artışının Türkiye'de yaşayan insanlar için bir zulüm olarak gördüğümü belirttim. Tekno marka cep telefonuna sadece KVK'nın yetki verilmesi, KVK'nın istediği gibi fiyat politikası uyguladığını düşünüyorum.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
06 Ekim 2023 13:59
KVK Garantili Ürünlerden Çok Para İstiyorlar
Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
24 Mayıs 2025 17:53
KVK Servisinde Çözülmeyen Kronik Cihaz Sorunu Ve Mağduriyet
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Akıllı Saat İçin Ödenen Ücret İade Edilmiyor, Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor

Gökhan
14 Temmuz 2025 19:39