Kütahya Şehir Hastanesi Yeşil Alan Acil Servisinde Yaşanan Üslup Sorunu

29 Haziran 2024 16:33

29 Haziran sabahı acile 2 gündür geçmeyen şiddetli karın ağrısı şikayetiyle gittim. Yeşil alanda muayene oldum. Tahlil verdim ve 3 saate yakın tahlil sonucu bekledik. Bayan doktora sevk edilmişiz. Öğlen saat 3'e geliyordu. Sonuç öğrenmek için sırada beklerken hastanın biriyle aramızda konuşuyorduk. Doktor bağırmaya başladı. Bana laf sokma, mahalle kadını gibi mahalle dedikodusu yapma, çık dışarıya, beni insanlardan soğutma, seni muayene etmeyeceğim, güvenlik alın bu kadını dışarıya şikayetçiyim diye bağırarak insanları topladı. Ben şoka girmiştim ve doktora bir şey söylemediğimi hasta olduğumu tahlil sonucu öğrenmek istediğimi söylesem de küçük çocuğumun yanında bağırarak üzerime yürüdü. Ağlayarak dışarıya çıktım. Mahkemeye vereceğini, muayenemi yapmayacağını, görevinden alıkoyduğum iftirasını bağıra bağıra söyledi. Çocuğum da ben de çok korktuk. Tedavimi olamadım, ihmal edildim ve hakarete uğradım. Yetişkin Acili Yeşil alan Bayan Doktor B****'nun üslup sorunu ve sinirsel problemlerinin olduğunu düşünüyoruz. Gereğinin yapılmasını rica ediyoruz. Hiç kimse kimseye yüksek sesle bağırıp üzerine yürüyemez ve hakaret edemez.

14 Mayıs 2025 00:55
Acil Serviste İlgisizlik Ve Kötü Muamele Yaşadım
Oltan sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 10:46

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Bayraklı Şehir Hastanesi'nde Yanlış Bilgilendirme Ve Saygısızlık

20 Ağustos 2024 11:31