Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kuşadası Tours Herkes Bildiği İşi Yapsın Sonu Hüsran Oluyor.

24 Ağustos 2023 17:43

Sınır kapısında otobüs eksik evraktan geçemez yolcular 3 saat bekler. Taksi ile otele git tur otobüsü gelip alsın gecenin bir yarısına kadar şehir turu yap gece 1-2 gibi otele gel. Sabah 10 da hareket et. Pokut a git akşam karanlığında aydere git gece 22:30 da otele var akşam yemeği ye daha ne sayayım. Pardon bir de batum otelden çıkınca daha önceki turlardan kalan cep telefonlarını topla. Allah bir daha sizin ile tur nasip etmesin. Telefonlar her zamanki gibi duvar açan yok. Tur programında ekstra tur ücretlerinin ücretlerinin yazmamasının sebebi belli oldu kar marjını o anki psikolojiniz belirliyor.

24 Ağustos 2023 17:34

Hüsran bir organizasyon. Tüm ekstra tur masraflarından aldığınız hakkınız olmayan paraları şamata turizm pokut Yayla minibüs ücreti 350 lira 450 lira aldınız biz toplayalım toplu verelim beklemeyelim ayağı ile. Karagöl ü ve restaurantları sormadım onlarda da aynı şey olduğunu tahmin ediyorum. Otobüste turizm şirketinin levhası yok polis durdurur eksik der. Sınır kapısında otobüs eksik evraktan geçemez yolcular 3 saat bekler. Taksi ile otele git tur otobüsü gelip alsın gecenin bir yarısına kadar şehir turu yap gece 1-2 gibi otele gel. Sabah 10 da hareket et. Pokut a git akşam karanlığında aydere git gece 22:30 da otele var akşam yemeği ye daha ne sayayım. Pardon bir de batum otelden çıkınca daha önceki turlardan kalan cep telefonlarını topla. Allah bir daha sizin ile tur nasip etmesin.

21 Temmuz 2023 12:18

19 Kasım 2023 12:58
Kamuran sonuçtan hiç memnun değil

Escan Tur Balayı Turunda Hayal Kırıklığı: Ekstra Ücretler Ve Kötü Hizmet

Kamuran
29 Ağustos 2024 12:18
Escan Tur Balayı Turunda Hayal Kırıklığı: Ekstra Ücretler Ve Kötü Hizmet
Hattar sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 23:48
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
23 Ağustos 2023 20:59