Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Kuba Bluebird 50CC Motorum 1 Ayda Bozuldu! Çalışmıyor.

Kuba Motor Kuba Bluebird 50CC Motorum 1 Ayda Bozuldu! Çalışmıyor.
Yağız
04 Mart 2024 20:25

20 Aralık 2023 tarihinde Kuba'nın kahramanlardaki kendi bayisinden bluebird 50 CC motor aldım. İlk 3 hafta boyunca her benzin aldıktan sonra günlerce benzin akıttı çünkü contaları tam sıkılmamıştı ve benzin deposu tam sabitlenmemişti, kendim sıkarak düzelttim. Ardından 21 Ocak 2024 tarihinde tam 1 ay sonra yolda normal giderken motorum birden arızalandı ve yolda kaldım. Garantisi için geri götürdüğümde motoru sökmek gerekeceği ve işin uzun olduğu söylendi. O kadar köklü ve güvenilir bir marka olan Kuba'dan bunu beklemezdim. Almış olduğum motor nasıl 1 ayda bozulabilir anlayamıyorum. Bu bir eşya değil araç böyle bir şey yaşamamalıydım. Ayrıca motor tamir edilse dahi sanayiye girip çıkmış bir motorum olmuş olacak hele de daha yeni aldığım motor. Gerekirse motorun iade edilmesini istiyorum. Hasar kaydı olan bir motoru kimse kullanmak istemez. Bir an önce gereğinin yapılıp bu sorunun çözülmesini istiyorum. Hala motorun taksitlerini ödüyorum, faturaların hepsi duruyor. Ancak elimde çalışan bir motor bile yok. Bu durum çözülmezse ilgili bütün merceklere şikayette bulunacağım. 1 ayda motorun bozulduğu nerede görülmüş?

Asena sonuçtan hiç memnun değil

Küba Motor Arızası: Çözüm Bulunamayan Bir Servis Macerası

18 Aralık 2024 11:56

Kuba Motor Kuba Bluebird 50cc Motor 630 Km'de Kullanılmaz Hale Geldi

20 Temmuz 2023 23:09
Ece sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 21:35
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Küba Bluebird 50 CC Motosiklette Sürekli Arıza Ve Parça Temin Sorunu

19 Eylül 2025 20:55