Hesabıma Girildi Bilgim Olmadan Hesabım Boşaltıldı

Hesabıma Girildi Bilgim Olmadan Hesabım Boşaltıldı
31 Ağustos 2024 14:33926

Binance TR. Hesabımdaki parayı. Başka bir hesaba bilgim dahilinde olmadan aktarmıştır. Hesabıma bilemediğim bir şey bir sebepten dolayı giremedim. Mail değişikliği talebinde bulundum. Bu süre içerisinde ne olduğunu bilmediğim bir süreçte üç gün sonra hesabımın boşaltıldığını gördüm. Binance TR. Hesabında güvenlik açığı vardır. 60.000 TL param başka bir hesaba aktarılmış. Binance TR bunu kabul etmiyor. Hesabım boşaltılmış. Mail değişikliği talebinde bulunduğumdan dolayı üç gün boyunca hesabıma erişim sağlayamadım. Binance TR. Çalınan paramın hesabını vermiyor.

31 Ağustos 2024 15:31

Evet ilk yasal müracaatımı yaptım

31 Ağustos 2024 16:30

Canlı desteğiniz bir işe yaramadığı gibi herhangi bir şekilde hesabımın güvenliğini kontrol altına almadı giremediğim hesabıma 3. Şahısların girişine izin verip hesabımı boşaltmalarına izin veriyorsanız bu durumdan üzgün olduğunuzu söyleyemezsiniz. Birikimlerimizi borsanızda tutmanın ne kadar güvensiz olduğunu siz de görüyorsunuz. Hesabıma giriliyor kriptolar bozulup başla bir hesaba aktarılıyorsa sizin güvenirliliğiniz yok. Ben yapmadım. Param çalınmış siz de izin vermişsiniz herkesin bilmesi gereken bir durum ciddi bir mağduriyet ve güvenlik açığınız var.

31 Ağustos 2024 16:33

Şayet Binance da hesap açarsanız birikimlerinizi değerlendirmek için başka birileri bilginiz olmadan hesabınızdaki tüm paraları çalıp başka bir hesaba aktarabilirler. Binance da açıklamasında kripto anonimdir bir şey yapamayız kolluk birimlerine gidin. Üzgünüz derler çok ciddi bir güvenlik açığı var.

31 Ağustos 2024 17:26

27.08.2024 tarihinde Binance TR e attığım maili de paylaşıyorum. Bildirmeme rağmen hiçbir güvenlik önlemi alınmadı, bana geri bildirim yapılmadı, bir gün sonra bilmediğim 3. Şahıs/ şahıslar tarafından tüm hesabım çalındı. Eğer bildirimim dikkate alınmış olsaydı hesap güvenliğim sağlanmış olurdu ve bu durum yaşanmazdı!

31 Ağustos 2024 18:31

Canlı destek’teki yazışmalarımız sizde gördüğünüz üzere hesabımı güven altına almadılar sadece mail değişikliği talebiyle alakalı işlemler yapıldı sizin de gördüğünüz üzere hesabım herhangi bir şekilde güven altına alınmadı

3 Eylül 2024 16:09

Ekte bulunan belge tarafımdan yapılmamıştır.

4 Eylül 2024 11:37

Benim bilgim olmadan birikimim tüm paramın hesabımdan aktarıldı ve Binance TR bilmiyoruz diyor

6 Eylül 2024 10:48

Ben telefon ile aranmadım ya da kişisel bilgilerimi başka şahıslarla paylaşmadım. Herhangi bir link ya da başka bir yere girip bilgilerimi vermedim. Hesabıma erişim sağlayamadım andan itibaren canlı destek ekibiniz ile görüşmeye başladım 27.08, mail değişikliği talebinde bulundum. Bu işlemler devam ederken 3 gün çekime kapalı olduğu bilgiside geldi tekrar giriş yapmak istediğimde 28.08 tarihi itibariyle işlemlerin görsel olarak netlik sağlamadığından dolayı tekrar evrak göndermeye başladım. Hesabımı 27.08 tarihi itibariyle güvenli hale getirmek zorundaydınız. 28.08 tarihinde hesabımda bulunan tüm kriptolar bozulmuş başka bir kripto alınıp transfer yapılmış. Siz hesabımı güvenli hale getirmezseniz 3 gün çekime kapalı bilgisi verirseniz bunu ben yaptı? Ben böyle bir işelem yapmadım. Hesap güvenliği sağmadığınızdan paramı istiyorum. Binance TR hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Düşünsenize tüm birikimlerinizi sizin borsanızda değerlendiriyorsunuz başka birileri hesabınızdan paranızı çalıyor ve bilmiyoruz biz sorumlu değiliz diyorsunuz. Benim yapmadığım transferi engelleyebilir ya da yapılmış işlemi takip edip dondurabilirsiniz bunları yapamıyorsanız benim mağduriyetimi ve çalınan paramı geri ödeyerek durumu çözebilirsiniz.

Binance TR'de Güvenlik Açığı!

Farabi

Binance TR'deki güvenlik açığı. Instagram'daki reklama tıkladım. Binance TR hesabıma yönlendirdi. Hesabımdan çıkış yaptı...

1 Yorum

Burhan
31 Mayıs 2025 22:02827

31.05.2025 Tarihinde Binance TR hesabıma farklı ip adresinden girilip benim yerime işlemler yapılmış. Tüm yatırımım hiçb...

2 Yorum

Binance TR Hesabım Güvenlik Açığı Nedeniyle Boşaltıldı!

Ertan
3 Eylül 2024 06:421.177

Binance TR kripto para hesabımı boşalttılar. Yedek sim kopya çıkararak 3. Seviye güvenlikteyken koskoca Binance TR hesab...

Tümünü Gör
Kripto Para Yatırım Yanıltmacası!

Kripto Para YatırımYanıltmacası!

Dursun
Kripto Para Yatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Kripto Para Yatırımİçin Sürekli Arıyorlar!

Rahatsızlık Yaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Rahatsızlık Yaşamakİstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Muammer
Coin Dönüştürme Sorunu