KYK Kredi Hesabı Sorunu Ve Bankalar Arası Sorumluluk Karmaşası

22 Kasım 2024 13:12

KYK'nın açtığı kredi hesabını yanlışlıkla sildiğim için çarşamba almam gereken kredi elime ulaşmadı. Gsb sorumluluğu Ziraat'e, Ziraat gsb'ye yüklüyor. Arada kalmış oldum. Gençkartımın onlar farklı hesap açmadan önce bağlı olduğu ana hesabıma, hem bu ay yatması gereken kredinin hem de bundan sonraki kredilerin yatması sorunu çözecektir

Yorumlar (9)

Hatice
Hatice

Benim de aynı durum oldu şubeye gidip konuştuğumda silinen hesabı açtılar lakin para hala yatmadı gsb aradığımda da bizde yatmış görünüyor şubenizle konuşun diyor ne yapmam gerekiyor şaşırdım şubeye gidip tekrar mı konuşmalıyım

Emre

Hocam gsb bankaya yatan hesaba müdahale edemediği için bir şey yapamıyor. Banka ile nasıl çözüme ulaştın?

Ekrem

Bu ayın parasını gsb zaten hesabına yatırmaya çalıştığı için Ziraat parayı havuza alıyor sen durumu anlat... İle biten hesabıma gelmesi gereken para yanlışlıkla kapattıpım için bana ulaşmadı farklı bir hesabıma atar mısınız de hallediyorlar

Emre

Hocam durumu çözümleyebilirsen buradan bana da bildirebilir misin? Bende aynı şekilde çözüme ulaşırsam sana buradan nasıl yaptığımı bildireyim.

Hocam bugün 4K yı alabildim gsb tarafında işler nasıl bilmiyorum

Emre

Sorunu çözebildin mi dostum sen bu şekilde yaparak?

Ekrem

Kusura bakma görmemişim. Gsb tarafında sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama hala dilekçeye yanıt vermediler daha öbür ayın yatmasına çok var dert edinmedim o yüzden. Bu ayın kredisi için Ziraat'e süper şube üzerinden talep gönderdim ama süper şube olduğu için imzamı daha önce banka almamıştı. Dilekçe falan işlemeleri için pazartesi herhangi bir şubeden hesabıma imza tanımlamamı istediler. İmza tamamlandıktan sonra tekrardan uygulamadan talep oluşturup paranın ana hesabıma yatırılmasını isteyeceğim umarım bir sıkıntı çıkmaz. Bu arada senin Ziraat hesabın bir şubeye tanımlıysa (ben internetten açmıştım o yüzden süper şube) direkt kendi şubene gidip orada anlat durumunu

Emre

Merhaba. Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi bende aynı durumdayım

Ekrem

Anladığım kadarıyla kapatılan hesap yeniden açılmıyor. Bu yüzden gsb ye adınıza açılan farklı bir Ziraat hesabı IBAN'ını, e-devlet üzerinden durumu anlatarak dilekçe olarak göndermeniz gerekiyor (internete gsb talep dilekçe yaz çıkar). Bu ay yatması gereken para için Ziraat müşteri hizmetlerine durumu anlat param havuzda kalmış sanırım onu başka bir hesaba geçirin de onlar ne gerektiğini söyleyecek.

KYK Kredi Kartı Ve Hesap Sorunu

23 Kasım 2024 19:33