Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Kraft DTM Sahte Bataryalı Cihaz

26 Nisan 2024 16:16

03.06.2022 tarihinde Trendyol acentası Kraft Dayanıklı Tüketim Malları Paz. San. Tic. Ltd. Şti. satıcısı üzerinden Apple marka iPhone 11 64 GB model bir telefon satın aldım. 21.05.2024 tarihinde cihazın pil sorunları nedeniyle garanti kapsamında değişimi için Apple bayisine başvurduğumda, cihaza yapılan testler sonucunda cihazımın pilinin orijinal olmadığı ve kasa bölümünün açıldığı bilgisini aldım. Cihazımın garantisi hâlâ devam etmekte ve ben garantisi devam eden cihazımı hiçbir şekilde hiçbir telefoncuya açtırmadım. Kırılmaz ekran koruyucumu bile sürekli kendim değiştiren birisiyim. Zorlu Apple Center'den aldığım belgeleri satıcıya e-posta yoluyla ilettim ancak satıcı hatasını kabul etmiyor ve bana gönderdiğim belgenin Apple belgesi olmadığını söylüyor. Yani bana cihazı göndermeden önce açıp orijinal bataryasını almışlar ve ben bunu Apple'a gittiğimde öğreniyorum. Aradan bir buçuk yıl geçmiş 'Ne yaptığınızı bilemem' diyorlar. Yani ben bir buçuk yıl içerisinde sağlam görünen telefonu neden Apple'a götüreyim? Asla ve asla bir daha yetkili satıcı olmayan bir yerden alışveriş yapmayacağım. Gerekli mercilere başvurumu yaptım, sonucunu bekliyorum.

kraft-dtm-sahte-bataryali-cihaz-2.pdf
kraft-dtm-sahte-bataryali-cihaz-1.pdf

Melda sonuçtan çok memnun

Melda
02 Mart 2025 15:12
"Sorunumu çözdüğünüz için teşekkürler"
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Tekrar Eden Kamera Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

17 Nisan 2025 17:54

13 Mart 2025 16:35
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 13:34