Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 21:25

21.11.2023 tarihinde Ümraniye Metrogarden AVM Korkmaz mağazasından volkanik serisinden Galaxy a 1371 7 parçalık tencere seti ve tekli büyük tava satın aldım. Ürünü 2-3 kez kullandıktan sonra bazı parçalarının altlarında tencerelerin ve tavaların çizikler olduğunu fark ettim. Ayrıca ürünün cam kapaklarının hepsinde yemek ve bulaşık artıkları birikmiş ve bu gözle görülür bir şekilde belirgindi. 30.11.2023 tarihinde ürünleri satın aldığım mağazaya geri götürdüm. Mağaza yetkilileri, firmaya durumu bildirdiklerini ve aldıkları cevapta kullanım hatası olduğunu, ürünlerin değiştirilemeyeceğini ya da iade edilemeyeceğini söylediler. Tencere kapaklarının içindeki kirler için kapakları vidalarından açıp temizlemem gerektiğini belirttiler. Tencerelerin çiziklere karşı garantisi sadece iç kısımları için geçerli olup, dış yüzey için bir garanti sunulmadığını, bu şekilde trajikomik bir cevap aldım.

Bu ürünleri sıradan bir mağazadan almadım, Korkmaz firmasının markasına ve adına güvenerek, özellikle çiziklere ekstra dayanıklı olduğu belirtilen bir ürün diye satın aldım. Ürünün dış kutusunda büyük harflerle çiziklere karşı dayanıklılık vurgusu yapılmasına rağmen hiçbir destek sağlanmadı. Bu ürünleri normal yarım üstü cam ankastre bir ocakta kullandım ve tarafımdan çizilmesi mümkün değil. Ürünleri bulaşık makinesinde yıkamadım ve kullanımına özen göstermeme rağmen çizikler mevcut. Bunun sebebi, ürünlerin baştan kusurlu ya da kalitesiz olduğudur. Ekte, ürünün görsellerini paylaşacağım.

12 Aralık 2023 07:29 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 21:12
Korkmaz Mutfak Eşyaları Aşırı Kalitesiz Ve Kötü
Gulsen sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 13:10
Korkmaz Tencere Problemi