Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Şubelerinde İlgisiz Personeller

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Şubelerinde İlgisiz Personeller
14 Eylül 2024 18:01

Erzurum Tarım kredi mağazalarınızdan Kazım yurdalan şubenize ne gitsem dolapta su yok. Soruyorum ilgilenen yok. Hava sıcak şu yaz günlerinde en çok tüketilen içecek su iken, bu konuda aksiyon alınmaması, personellerin ilgilenmemesi, dolaba su konulmaması, su bittikçe dolabı doldurmamaları ve dolapların ağzına kadar İsrail içecekleri ile dolu olması düşündürücü. Yazık. Bizlerde diğer pahalı marketlere karşılık tarım krediyi tercih ediyoruz, gerçekten severek gidiyorum ama boşuna galiba. Müşteri önce hizmet kalitesine sonra ürünün kalitesine bakar, hizmet kaliteli olmadı mı müşteriyi küstürdün mü ürün önemli değil. O müşteri daha gelmez. Umarım hizmet kalitesi adına gerekli aksiyonlar alınır.

16 Eylül 2024 10:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tarım Kredi Kasiyerlerin Poşet Ücreti Uygulaması Ve Fiyat Uyuşmazlığı Tercihimizi Etkiliyor

21 Ekim 04:13
tarim-kredi-kasiyerlerin-poset-ucreti-uygulamasi-ve-fiyat-uyusmazligi-tercihimizi-etkiliyor-1.jpg

13 Temmuz 2023 11:21

Tarım Kredi Market Kasada Gereken Kadar Poşet Vermek İstemiyor

17 Eylül 2024 13:16
Betül sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 14:00
"Tarım kredi kooperatifi marketi tarafıma değişim için mail gönderdi ve ürünü değiştirdim. Mağduriyetimizi giderdiğiniz için teşekkür ederim."