Tuba sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 13:51

Garnitür konservesinin içinde kurtlar oluşmuş üstelik son kullanma tarihi geçmemişken. Yetkili firmaya ulaşmamıza rağmen hiçbir şey yapmamış olmaları pes dedirtecek cinsten. Ayrıca ürün içinde pisliklerde mevcut. Fişimiz olmadığı için değiştirilmedi ben güvenip aldım fişini de attım güvenilir marka diye ama yapmamam gerekiyormuş

26 Şubat 2024 09:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
Tuba
08 Mart 2024 20:04

Müşteri temsilcisi tarafından aradım teşekkür ederim ama bana ikinci kez hangi mağazan aldığımı sordular. Süreç çok uzadığı için artık iltifata geçmelerini istemiyorum ama eğitimlerinde ya da ürün kontrollerinde daha dikkatli olurlarsa daha iyi olacaktır. Şikayetimi kaldırmayacağım ki herkes bilinçlensin fişlerinizi atmayınız yoksa kurt gördükleri halde değişim yapamıyorlarmış üzgünüm oranın müşterisi olduğum için

29 Kasım 2023 17:34
Tarım Kredi Kooperatif Market Son Kullanma Tarihi Gelmemesine Rağmen Ürünün Kurtlanması

16 Ekim 2023 23:25
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 16:54

06 Kasım 2023 00:33