Tarım Kredi Kooperatif Market Kalitesiz Ürün Ve İlgisiz Personel Hayal Kırıklığı

20 Mayıs 2024 15:20

20.05.2024 tarihinde Antalya Kepez Kocatepe Caddesi'nde bulunan Tarım Kredi Market'ten sıra fasulye aldım. Ancak ıslattıktan beş dakika içinde fasulyenin kabukları çıkıp ikiye ayrıldı. Personele durumu bildirdiğimde, 'Biz de evde yapıyoruz, bir sorun yok.' şeklinde çözümsüz bir yanıt aldım. 'Tek sorun bende mi?' diye şikayetlere baktığımda birçok kişinin benim gibi mağdur olduğunu gördüm. İlk defa Tarım Kredi Market'ten alışveriş yapmıştım ve bundan sonra asla kapısının önünden bile geçmeyeceğim.

22 Mayıs 2024 13:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sümeyya sonuçtan çok memnun

Sümeyya
05 Kasım 2024 21:28

Tarım Kredi Marketten Alınan Kaymak Küflü Çıktı İade Yapılamadı

17 Ekim 2025 00:31
tarim-kredi-marketten-alinan-kaymak-kuflu-cikti-iade-yapilamadi-2.jpg
tarim-kredi-marketten-alinan-kaymak-kuflu-cikti-iade-yapilamadi-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Alınan Sıra Fasulye Dağınık Bozuk

21 Mart 2024 17:23
Tarım Kredi Kooperatif Market Alınan Sıra Fasulye Dağınık Bozuk
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Krediden Aldığımız Kabuklu Ceviz Haddinden Fazla Bozuk Çıktı

20 Haziran 2024 00:53