Gültekin sonuçtan memnun değil

03 Aralık 2023 16:46

Ürün bozuk çıktı.
Tarım Kredi Kooperatiflerinin kendi ürünü Kakao Kremalı Gofret, paketin yarısında ortaya çıkan bir gofret üzerinde siyah lekeler gördük. Resimleri mevcut. Ne olduğu belirsiz.
Biz tüketiciler şüpheli katkı maddesi az diye alışveriş yaptığımız ürünlerden çıkana bakın.
Koli yumurtalarda da biçimi ve içi bozuk, üretim tarihleri silik ve okunmayan, ölçü tutmayan farklı boylarda yumurtalara rastlamıştım hem de yakın zamanda tekrarla!
Ve son olarak Tunas marka reçeller! Bir market, kendi ürettiği ürün reçelleri varken neden 'glikoz şurubu, kıvam arttırıcı vs' ile üretilmiş reçel satar?!
Halk sizi doğal ve iyi ürün sattığınız için tercih ediyorken tüketicinin maruz bırakıldığı duruma bakın!

04 Aralık 2023 11:31 (Şikayetten 18 saat sonra)
07 Aralık 2023 10:05

Sayın TK Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik a. Ş Kimsenin denetlemediği, denetliyorsa da bir etkinin olmadığı koltuklarınızdan kopyala-yapıştır cevaplarla işiniz ne kolay! Cevap diye yazılan cümlelerde bozuk çıkan, fotoğrafı paylaşılan ürünle ilgili 'inceleme yapıyoruz' dahi yazılamamış. Cevap bu derece otomatik! Çok da yorulmamak lazım tabi. Mealen "Buralara değil bize ulaşın" tavsiyesini de deneyip daha önce sormuştuk; marketlerinizde neden Boron ürünü satılmadığını! 'Neden' sorusuna cevap 'tavsiyemize teşekkür' olmuştu! Halk soru sorduğunda, konuyla ilgilenmek yerine yaptığınız geçiştirmelerin hesabını halka vermeseniz de Hâkk'a muhakkak vereceksiniz.

13 Aralık 2023 15:54

Gofretle ilgili. Bu mecradan 'otomatik' cevap yazan Tarım Kredi Marketçilik a. Ş. Şikayet konularını en azından alt üreticilere en iletmiş. Oylum Bisküvi ve Gofret (Kayseri) fabrikasından kalite kontrol sorumlusu ve Gıda Mühendisi bir hanımefendi beni aradı. Üretim bandında ayıklanmadığı için paket içine girmiş, sadece kötü görünümlü ancak sağlık açısından hiçbir sakınca doğurmayan bir hata olduğunu açıkladı. Açıklama, özellikle samimiyetleri sebebiyle inandırıcı geldi. Başta, kendi alanı olduğu için sorumluluk alıp tek bir tüketiciyi arama nezaketini gösteren gıda mühendisi hanımefendiye ve firmasına teşekkür ederim. Keşke her gıda mühendisi böyle olsa ve keşke her gıda üreticisi firma böyle sorumluluk sahibi, işini seven gıda mühendisleri ile çalışsa. Umarım diğer ürünlerin üreticileri de bu durumu dikkate alır.

27 Şubat 2024 21:46
Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Ürünün İadesini Açılmış Diye Almadılar
Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Ürünün İadesini Açılmış Diye Almadılar
Vahide sonuçtan memnun değil

12 Şubat 2024 18:48

28 Temmuz 2024 14:53
Tkk Market Kısıklı-Bozuk Yumurta
Tkk Market Kısıklı-Bozuk Yumurta
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 14:33

08 Haziran 2024 12:40