Konya Şehir Hastanesi Ortopedi Doktorundan Şikayetçiyim

12 Aralık 2023 23:39

Konya Şehir Hastanesi Ortopedi Doktoru **** kırılan sağ ayak baş parmağımı 30 Nisan 2023'de ameliyat etti. Ameliyattan sonra iltihap kaptı durumu kendisine bildirmeme rağmen çok efor harcamadı röntgen çekti antibiyotik yazdı gönderdi. Aradan bir süre geçti kontrole gittim senin ayağın iyi dedi gönderdi aradan 1 ay geçtikten sonra iltihap tekrarlayınca randevu sıra alamadım bende özel hastaneye gitmek zorunda kaldım orada kemiğimde iltihap olduğu söylendi. Tekrar *** beye başvurdum gereken müdahaleyi yapmayınca NEÜ Tıp Fakültesine başvurdum orada tekrar enfeksiyon hastalıkları polikliniği 2 ay antibiyotik tedavi verdi ben antibiyotik kullanıp tekrar şehir hastanesinde kan tahlil verdim ilgili doktor kanımda enfeksiyon olmadığını fakat tekrar ortopediye gitmem gerektiğini tekrar renkli emar çekilmesi gerektiğini söyledi ve beni volkan beye gönderdiler bende gittim. *** Bey ayağımın şişliği inmedi ama iltihap akmıyor dedim ya o öyle kalır artık dedi sonra **** bey emin olayım kemiğimde iltihap yok inşallah tekrar teşekküllü muayene yapın lütfen dedim ya o iltihap bazen durur bazen devam eder tekrar olursa orayı açıp temizleriz dedi başından savdı. Şimdi benim bu kemiğimdeki iltihap iyice ilerler ve ayağıma sirayet ederse ben ayak ya da bacağımı mı kaybedersem eğer ne olacak? Doktor Olmak bu kadar kolay mı? Konya Şehir Hastanesindeki bütün doktorlar hemen hemen bu şekilde vasat halde ilgilenmiyorlar baştan savıyorlar hatta yaptıkları işten anlamıyorlar diyeceğim ayıp olacak ama iş bilmeyen diplomayı nasıl aldığı bile şüphe konusu olan bir doktor şikayetçiyim derhal denetlenmeli kimliği sorgulanmalı bu doktorda sıkıntı var böyle hiç içime sinmedi bu işi adli makama taşıyacağım.

Musab
Musab

Merhabalar simdi durumunuz nedir umarım iyisinizdir. Merak ettim ben de de benzer bir durum gelişti kırık ameliyatı sonrası

Fatma
Fatma

Doktorun ismi nedir benim annem de ameliyat olacak

Konya Şehir Hastanesi Tedavi Etmeyen Diş Hekimi

13 Şubat 2024 13:49