Konyakart İptali Ve Ücret Talebi

25 Eylül 2023 18:27

Bu hafta belediye tarafından Konyakart bayisine başvurun diye bir mesaj geldi ve kartım iptal edildi. Gittim konuştuğumda, benimle alakalı bir sebepten olmayıp Konyakart'ın teknik arızasından dolayı sistemsel sıkıntı yaşandığını öğrendim. Normalde Konya'da ikamet etmediğim için bir süre daha indirimsiz olması gereken öğrenci kartım indirimli olarak tanımlanmış ki benim okulum 11 Eylül'de başladı, yine indirimli olması gerekirdi. Bu sıkıntıdan dolayı kartım iptal edilmiş ve benden 48 TL ücret talep ediliyor. Üslupları ise oldukça rahatsız edici. Benimle alakalı olmayan bir hatayı bana ödetmemeleri gerektiğini belirttim. Kartımı kullanamıyorum ve ulaşım problemleri yaşıyorum. Bu problemimin çözülmesini istiyorum. Lütfen ilgilenir misiniz?

26 Eylül 2023 09:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Mesai saatleri içerisinde belediyemize ait ... temasa geçmeniz durumunda, bilgileriniz teyit edilerek müracaata konu işlem hakkında, tarafınıza ayrıntılı bilgi verilecektir. Bilgilerinize sunar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi 28yas Üstü Öğrencilerin Öğrenci Otobüs Kartlarının İptali

05 Temmuz 2024 01:17

17 Ekim 2023 06:08