Rüveyda sonuçtan hiç memnun değil

Konfor Duş Firmasında İlgi Alaka Sıfır Üstelik Azarlıyorlar

19 Haziran 2023 15:01

Adana Konfor duş mağazasından duşa kabin siparişi verdik yetkili kişi g** hanım bir hafta süreceğini söyledi bugün bir hafta olması sebebiyle arayıp bilgi almak istedim benden önce eşim de aramış gecikeceğini söylemişler bende g** hanımı arayıp bir de ben bilgi almak istedim.

Aldığım tepkiler karşısında şoka uğradım Eşiniz aramıştı zaten benim sağlık durumun sizden önemli değil neden hala arıyorsunuz diyerek azarladı ve ağıza alınmayacak bir müşteriyle konuşulmaması gereken şeyleri söyledi. Buna rağmen çok geçmiş olsun elbetteki sağlığınız her şeyden önemli ancak bize bir numara verin o kişiden bilgi alalım en azından dedim kimse yok yetkili benim diye bağırdı ve suratıma kapatırcasına telefonu kapattı. Böyle esnaflık olmaz bin pişman oldum.

İlgi alaka sıfır sizi insan yerine koyan yok üstelik azar işitiyorsunuz. Muhatap bulamıyorsunuz. Ürünümü hemen bugün iade etmeye gidecektim ki bu yasalara göre benim en doğal hakkım ancak sırf mağazada görüştüğüm beyefendinin kibarlığı yüzünden etmeyeceğim.

Esnaflık güler yüzlülük problem çözme becerileri adına öğreneceğiniz çok şey. Bir işletme asla bu şekilde ayakta kalamaz.

19 Haziran 2023 10:52

Kibar bir şekilde ben hastanedeyim mağazadan bir arkadaşa yönlendireyim sizi diyerek yardımcı olmaya çalışsaydı bu konuşma yaşanmayacaktı. Böyle esnaflık olmaz. Gittiğimiz günden beri suratı asık. Yediğiniz ekmeğe saygınız olsun bize değilse bile. Gereken tüm şikayetlerimi her yerde belirteceğim.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 17:36
Winner Koltuk Yıkama (Ankara) Ankara Koltuk Yıkamama
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 16:31

03 Mart 2024 19:37