Kolaylı Ekspertiz Duyarsız Ve Empatiden Uzak, Adı Kolaylı Kendi Zor Ekspertiz

27 Kasım 2023 22:30

22 ****9 plakalı 2023 model Opel Grandland marka aracıma, görev yaptığım hastanenin otoparkında kendi arabam park halindeyken 12.06.2013 tarihinde başka bir aracın çarpması sonucu 80450196 poliçe numaralı Axa Sigorta kasko poliçem üzerinden işlem başlattım. Daha sonra 16.11.2023 tarihinde başka bir kaza daha yaşadım. Bunun üzerine aracımı 20.11.2023 pazartesi günü Tekirdağ ili Çorlu ilçesindeki Opel inan servisine bıraktım. Kasko şirketim, bana öncelikle bir hafta sonra ve gerekirse ek bir hafta daha kolaylı ekspertiz şirketinin onayı alınması şartıyla ikame araç verileceğini bildirdi.

24.11.2023 cuma günü Tekirdağ ili Çorlu ilçesindeki Opel inan servisini arayarak aracın işleminin devam ettiğini öğrendim. Aynı gün, hekim olarak görev yaptığım poliklinikte defalarca Axa Sigorta'nın 0212 334 2424 numaralı telefonunu aradım. Onlar da tekrar ikame araç ile ilgili süre talep etme hakkım olduğunu ancak kararın kolaylı ekspertiz firmasının eksperi s****nın onayı ile mümkün olabileceğini belirttiler.
Bu nedenle defalarca kolaylı ekspertiz firmasını aradım ancak ilgili kişiye ulaşamadım. Bugün, yani 27.11.2023 pazartesi günü, Axa Sigorta'nın 0212 *****24 numaralı telefonunu gün içinde poliklinik sırasında ve hasta muayenesi arasında sekiz kez aradım. Her seferinde, kolaylı ekspertiz firmasının onay mailini hala göndermediğini ve ilgili firmanın tarafımdan aranması gerektiğini özellikle belirttiler. Oto kaza sigorta eksperi s**** 'ya onlarca kez telefonla ulaşmaya çalıştım. Adı geçen kolaylı ekspertiz firmasının 0288****81 numaralı telefonuna yaptığım aramalarda ise telefon hemen her seferinde uzun süre çaldı ve sonra hattan düştü.

Son seferinde saat 17 civarında telefona sekreter hanım cevap verdi ve beni eksper v****'ya aktardı. Oto kaza sigorta eksperi s*****ya, Axa Sigorta'nın göndermiş olduğu onay mailine cevap vermesini aksi takdirde mağdur olacağımı beyan ettim. O da bana ne istediğimi anlamadığını, kendisinin üzerine düşeni yaptığını ve onu aramama gerek olmadığını sert bir dille ifade etti. Ancak yine de onay mailini göndermedi. Özellikle empatiden yoksun, ilgisiz ve duyarsız olan oto kaza sigorta eksperi s****dan ve telefonla ulaşılması neredeyse mümkün olmayan kolaylı ekspertiz firmasından yaşatmış oldukları gereksiz yere mağduriyet, zaman kaybı ve moral bozukluğumdan dolayı şikayetçiyim.

İnan Otomotiv (Opel) Sıfır Alınan Astra Arızası

12 Mart 2024 13:15

Sıla Ekspertiz Araç Mağduriyeti

12 Haziran 2023 11:46
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporunda Kusur Oranı Yanlış Bildirildi Muhatap Alınmadım

23 Ekim 2025 12:13