Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Endokrin Bölümü Mağduriyet Yaşattı!

19 Eylül 2024 21:56

Ben 19.09.2024 tarihinde Umuttepe Araştırma Hastanesi çocuk endokrin 1 polikliniğinde 10.42 saatinde randevusu bulunan m*** a*** a***’ın annesiyim. Çocuğumda doğumdan sonra alınan topuk kanı örneğinde tsh değerlerinde anormallik görüldüğü için İl Sağlık Müdürlüğünden bahse konu olan hastaneye sevkimiz gerçekleştirilmiştir. Bu nedenle de bu hastaneye gidip gelmek durumunda kaldık. Tedavi sürecinde ultrasonografi çektirdik haftalar sonra sonuç almaya gittiğimizde saatlerce bekletildik. Sonucunda da ultrason raporunun kayıp olduğu belirtildi ve yeniden çektirmemiz gerektiği söylendi bu sebeplerce saatlerce bekleyip mağdur edildik. Yine bugün sonuç randevusuna gittiğimizde 2 endokrin odasında 29. Sıradan 31. Sıraya atlanmış, biz yanlışlık olmuştur diyerek 35'e kadar bekledik içeri girip bizi neden çağırmadıklarını sorduğumuzda yan taraftaki doktorun sıraya aldığı hastadan bir haber olduğunu bizi çağırmadığını ekran da gözükmediğini sürekli mağdur edildiğimizi dile getirdik. Mağdur edilmemize rağmen sorumlu olan doktorlar tarafından burada işler böyle gidin başka hastanede tedavi görün diyerek dosyayı da verin ellerine diyerek hastaneden resmen kovulduk. Bahse konu olan olaydan sorumlu tüm doktor, hastane ve yetkililerden şikayetçiyim gereğinin yapılmasını makamınıza arz ve talep ederim.

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnsan Yerine Konulmadık

27 Mart 2024 10:26

30 Kasım 2023 15:45
Esen sonuçtan hiç memnun değil

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bağcılar Çocuk Endokrin Çilesi

19 Ocak 2024 12:46