Kocaeli Şehir Hastanesi Labioplasti Ameliyatımda Gece Nöbetinde Olan Kapalı Hemşirenin Tavrı

12 Haziran 2024 21:47

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde kadın doğum bölümünde ameliyat oldum. Kadın doğum servisi 4. Katta kaldım. Doktorumu çok seviyorum, ona lafım yok. **** çok iyi bir doktor ve bütün kadın hastalıklarıyla ilgili şikayetlerim için ona gideceğim çünkü benimle çok iyi ilgilendi, sorunlarımı birebir dinledi ve hepsine çözümler buldu. Labioplasti ameliyatı oldum ve çok başarılı bir şekilde ameliyat etti. Ayrıca ameliyatıma kadın doğum doktoru olan erkek bir doktor da girdi; adını maalesef hatırlayamıyorum, internetten de bulamadım ama o da benimle çok iyi ilgilendi. İkisine de çok teşekkür ediyorum. Fakat akşam hastanede yatışım oldu. 11 Haziran 2024 akşamı nöbetçi kalan başörtülü bir hemşire var, ondan çok şikayetçiyim. Refakatçi olarak kardeşim kaldı. Hijyen için pede ihtiyacım oldu ve çeşitli ihtiyaçlarım oldu. Kardeşim istemeye gittiğinde sürekli sert çıkışarak orada duruyor. 'Al işte' diyerek arkadaşlarına bakarak gülmüş, 'Ne yapayım başka? ' diye dalga geçmiş ve bütün gece boyunca kardeşimi tersledi. Zaten benimle genel olarak öğle arası siyah saçlı bir hemşire ilgilendi, ismini bilmiyorum. Maalesef o ilgilendi ve çok güzel ilgilendi, sürekli kontrole geldi. Ne için çağırırsak çağıralım, koşa koşa geldi. Gece nöbet değişip bana bakmaya gelen siyah saçlı diğer hemşire de çok iyiydi. Sondamdan çok rahatsız oldum, hemen gelip çıkardı. İkisine de çok teşekkür ediyorum. Başörtülü hemşireyi zorla çalıştırıyorlar sanırım. O iki hemşire ondan daha fazla iş yapıp daha güzel ilgileniyorlar. İnşallah onunla aynı maaşı almıyorlardır. Ayrıca refakatçiye de yemek getirmediler. 'Sizin bize haber vermeniz gerekiyordu' dediler. Bunu da ilk defa duydum. Hastanede yemek gelsin diye bizim haber vermemiz gerekiyormuş. Sonuç olarak *** kadın doğum doktoru olan erkek doktora ve o iki hemşireye çok teşekkür ederim. Emekleri için. O başörtülü hemşire ve diğer somurtan insanlar da inşallah zorla çalıştırılmayacakları güzel bir iş bulurlar diyorum.

Elisar
Elisar

Bende ameliyat olacağım kistim var doktorun ismi neydi acaba

Ayşegül
Ayşegül

Ben de aynı ameliyatı olmak istiyorum doktorun ismi neydi acaba

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde Yetersiz İlgi Ve Yanlış Müdahale

14 Şubat 2025 12:19

07 Ağustos 2023 00:29
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi Ameliyatım İptal Oldu

21 Eylül 2023 20:15