Koç Üniversitesi Hastanesi Fizyoterapi Doktorunun Saygısızlığı

15 Mayıs 2024 16:25

Randevu saatimiz yarım saat geçmesine rağmen fizyoterapi doktorunun umursamaz tavrı her randevuda aynı; asla zamanında hastalarını kabul etmiyor. Randevu için yarım saat bekletiyor ve bu tam bir saygısızlık. İnsanları saatlerce bekletip odaya girdiğinizde de alaycı bir tavırla karşılıyor. Birkaç kez muayene olduk ancak hiç memnun kalmadık. Bilgi eksikliği moral bozuyor ve kendisinden hiç memnun kalmadık; saygısız bir tutum sergiliyor.

Avocado

Randevu alınca, Dr. Parası ödeyince, kapıda beklememen mi gerekiyor? Dr. Tabii ki de senden önceki hastalarıyla ilgilenmek zorunda, sıra sana gelince seni dinlemesi gerekir. Memnun kalmadığın Dr. A uğrama o halde, ve bil ki, en iyi tedavi evine en yakın olan sağlık kuruluşudur. Sanırım yazılan ilaçları sağlık ocağından da yazdırabileceğini biliyor olmalısın.

Avocado

Hastane seni tedavi etmeyecek Dr. Tedavi edecek. 2-3 bin verdin diye ortalığı birbirine kattın. Hiçbir Dr., bu konuşmaya gelmez. Yorumunuz saygısızca

Ece
Ece

Siz avukatısınız sanırım merak etmeyin nerede nasıl davranılması gerektiğini sizden emin olun ki çok daha iyi biliyorum biz tamamen Koç hastanesine güvenimizden dolayı geldik ve kendi doktorumuzun önerisi olduğu için tercih ettik bilemedik pişman olacağımızı tabii ki de hasta bakıyorsa bekleriz ama saatindeki randevusuna yarım saat geç dışarıdan sabah sallana sallana geliyorsa bekleyemeyiz bir kusura bakmayın trafiğe kaldım deme nezaketinde bulunamıyorsa bende anlayış nezaketinde bulunamam dışarıda hastasını bekletip koridorda dolaşıp sohbet ediyorsa ben onu 40 dakika beklemek zorunda değilim her randevumda herkesin vakti kıymetli kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil gayet yoğun bir şehirde yaşıyoruz herkesin 1 dakikası bile kıymetli ve üzerine hadi bekledik bari doğru düzgün bir hizmet alalım değil mi avukatı olarak sizi aydınlatmak istedim zorunuza gidip yorum yapma zahmetinde bulunmuşsunuz umarım algılayabilmişsinizdir şikayetimizin ne yönde olduğunu

06 Temmuz 2023 17:07

29 Ocak 2024 11:48