06 Ekim 2023 19:52

Klein Phoenix'de 22 Eylül'de M***** O**** etkinliğine 1250 TL'ye 2 adet bilet aldık. Damsız olduğumuz bahanesiyle görevli kişi 2 bayanı tanımadığı için biletleri iade etti ve 5 iş günü içinde iadenin yapılacağını söyledi. Ancak sadece 1 biletin iadesi gerçekleşti, diğer biletin iadesi yapılmadı. Şikayetimi bilet satışını yapan firmaya ilettim, bana organizatörle görüşmemi söylediler. Klein ise hiçbir şekilde ilgilenmedi. Başkalarının da benzer sorunlar yaşadığını duydum. Tüm yazışmalara rağmen biletim hala iade edilmedi. Üstelik kurallarda damsız alınamayacağı belirtilmediği gibi görevli, yanımızdaki bayanlarla birlikte olduğumuzu söylememize rağmen gereksiz tavırlar sergiledi. İki bileti iade etmeyeceğini bile bile iade etmedi. Bilet satın aldığım @bu gece isimli firma da ilgilenmedi. Erkan 0541*****63

05 Kasım 2023 17:10

Bu gece isimli bilet sayılı yapan firma ödememi eksik yaptı. Defalarca yazmamam rağmen herhangi bir iletişimde girişimde bulunmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Başka türkü muhatap bile kabul etmiyorlar. Verdikleri cevap efendim iadeniz gerçekleşti diyorlar oysa alakası yok birini iade ettiler diğerini etmediler

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Aşırı Kalabalık Nedeniyle Etkinlikten Keyif Alamadan Çıkmak Zorunda Kaldık

29 Eylül 16:32

01 Aralık 2023 13:35
Klein Phönix Klein Phonix Bilet İadesi
Klein Phönix Klein Phonix Bilet İadesi

Kullanmadığım Biletlerin Ücreti 10 Gündür İade Edilmiyor!

25 Ağustos 15:41
kullanmadigim-biletlerin-ucreti-10-gundur-iade-edilmiyor-2.jpg
kullanmadigim-biletlerin-ucreti-10-gundur-iade-edilmiyor-1.jpg
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Klein Phoenix Maslakta Güvenlik Şiddeti Ve Kötü Hizmet Mağduriyeti

01 Kasım 19:49