Kızılay Sağlık Grubu Konya Hastanesi Mağduriyeti

01 Ağustos 2024 21:21

31.07.2024 de Konya Kızılay Hastanesi'nde muayene olmak için gittik. Doktor, demir eksikliğinden dolayı serum takviyesi için reçetemize almamız gereken ilacı yazdı ve aldık.

Daha sonrasında acil servise gittik ve reçetemiz olduğunu, ilacı aldığımızı söyledik. Veznedeki çalışan bizden 1000 TL ödeme yapmamızı istedi ve ödeme gerçekleştirildi. Daha sonrasında ilaç orderi vermedikleri için serumu yapamayacaklarını, doktor beyin ameliyattan çıkmasını beklememiz gerektiğini ve ne zaman çıkacağının belli olmayacağını söylediler.

O sırada başka bir çalışan geldi ve laf arasında ödemenin 500 TL olması gerektiğini söyledi. Biz de sorumlu kişi ile görüşmek istediğimizi söyledik. Ancak çalışan sayısı arttı ve bizlerle üslupsuz bir şekilde konuşmaya başladılar. Hal ve hareketleri ile rahatsız edici davrandılar. Konuşma gittikçe kaba bir hale dönmeye başladı.

***** ** ve ******* ******, kendi hastaneleriymiş gibi davranmaya başladılar. Yöneticileri olmalarına rağmen bizimle tartışmaya girmeye çalıştılar bizlere.

02 Ağustos 2024 08:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

29591817 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Hizmetlerimiz ile ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

03 Ağustos 2024 10:08

Sayın Ebru B. Bildiriminiz üzerine arama gerçekleştirdik fakat tarafınıza ulaşamadık. Konuya ilişkin talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler Dileriz. Çağrı Merkezi

Selvinaz sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Konya Hastanesi'nde Sistem Arızası Ve İlgisiz Doktor Deneyimi

10 Mayıs 2025 03:06
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Hastanesi'nde Rapor Talebim Karşılanmadı, Ücret İadem Yapılmadı Ve Mağdur Edildim

31 Ağustos 2025 18:40

Kızılay Sağlık Check-Up Memnuniyetsizliği

08 Şubat 2024 11:47
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Sağlık Grubu Acil Serviste Yavaş İşleyen Süreç Ve Zorunlu Kan Testi Dayatması

05 Ekim 2024 00:10