Kızılay İçecek Kızılay Soda Şişelerinde Tehlikeli Cam Parçaları

06 Kasım 2024 09:31

Kızılay soda altılı paket aldım, sodayı içerken birden cam parçası yuttuğumu hissettim ve bir parça camı da ağzımdan çıkarttım. Bu sebepten dolayı hastanenin acil bölümüne başvurmak zorunda kaldım. Sağlığımdan oluyordum. Daha sonra geri kalan beş şişeyi kontrol etmek istedim ancak videoda da göründüğü gibi daha ağzını açarken çatırdamaya başlıyor ve tam ağız kısmında cam parçaları bariz şekilde belirgin. Hepsini çöpe atmak zorunda kaldım. Ve şu anda herhangi bir şişede bulunan bir şeyi içmeye korkar hale geldim tekrar cam parçası yutar mıyım diye! Acil kayıtlarımı da paylaşabilirim.

Rabia
Rabia
05 Aralık 2024 15:25

Bir ay önce numarama ulaşıp bütün olanlar karşılığında özür olarak bir paket soda gönderebileceklerini söylediler, kabul ettim ancak hiçbir şey gelmedi, bugün tekrar beni arayıp kargo gelip gelmediğini sordular gelmediğini söyledim, 5 dakika boyunca bilgisayardan kargo gelip gelmediğini kontrol edip vaktimi alıyorlar. Biz Kızılay sodanın dikkatsizliği yüzünden hala genel cerrahi bölümlerinde günlerimizi geçiriyoruz. Bir paket sodayla dilemeyi teklif ettikleri özürü bile dileyemiyorlar. Kızılay soda almadan önce herkes birkaç kez düşünsün!

Sami sonucu yetersiz buldu

16 Ocak 2024 15:06