Kız Gözü- Aslan Ağzı Hamamı Mağdur Etti

15 Aralık 2023 08:49

Bugün 14 Aralık 2023 tarihinde saat:15.50 sularında Havza kız gözü aslanağzı kaplıcalarına gittik. Yanımda annem ve teyzem vardı. Bayanlar bölümüne bakan görevliler bayanlar bölümünün saat:18.00'e kadar açık olduğunu söylediler. Bayanlar ücretini ödeyip hamama girdiler. Ben de erkekler bölümüne bilet alıp girdim. Fakat bayan görevliler hamamdaki bayanları saat 16.55 sularında zorla hakaretvari sözlü ve fiili davranışlarla hamamdan dışarı atmışlardır.
Saat 17.00 sularında kadınlar bölümünün erkeklere de açıldığını gördüğümde aceleyle hamamdan çıkıp üzerimi giyindim. Hamamdaki görevlilere bayanlar bölümünün saat:18.00'de kapanacağı söylendiği halde niçin saat:18.00'den önce kapandığını ve erkeklere açıldığın sorduğumda sen bize karışamazsın dilediğin yere git şikayet sesini de yükseltme çık git dediler.
Kadınlar bölümünün saat 18.00'den önce kadınlara kapatılıp erkeklere açılmamasını, işletmenin açılış ve kapanış saatlerine riayet etmesini ve gereğinin yapılmasını istiyorum.

Tella Otel Viranşehir Resepsiyon Üslup Sorunu Ve Hakarete Varan İmalar

29 Nisan 2024 09:32

Professional Line Fitness Center'da Hakarete Uğradım

01 Şubat 2024 10:15

Küçükköy Hamam 365 Çalışanların Saygısızlığı

19 Aralık 2023 08:32
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Mihrap Güzellik Merkezi M***** Beauty Güzellik Merkezi Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

08 Mayıs 2024 18:09