Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Kitchenaid Gurme Chef Hamur Makinesi Arızası

06 Haziran 2023 16:39

Amerika'dan almıştım bu cihazı. Hızını yükselttiğim zaman bir anda pat pat diye ses duydum. Işık çıktı arkasından. Evin şalteri attı. İkinci kez kontrol ettim çalışıp çalışmadığını, çalışıyordu. Ama kapalı tuşunda çalışmaya devam etti durdurmak için prizi çekmek zorunda kaldım. Sonrasında servis ile iletişime geçtim kesinlikle biz yapamayız denildi başka bir tamirci bulup yaptırın dediler. Kıchenaid yardım bekliyorum

06 Haziran 2023 17:19 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Merhabalar, yurt dışında Türkiye'den farklı voltaja sahip ülkelerden alınan KitchenAid ürünleri maalesef Türkiye'de garantileri geçmemektedir. Cihaz mekanizmaları farklı olduğundan dolayı farklı bir serviste işlem yaptırabilirsiniz.

07 Haziran 2023 23:54

Nereye yaptırabilirim? Siz kendi ürünlerinizin tamirini kabul etmiyorken ben nereye güvenip yaptırabilirim?

12 Haziran 2023 09:45

Sizlere ileteceğimiz telefon hattı üzerinden yurt dışı hattımıza ulaşıp bilgi alabilirsiniz. 0(312) 397 35 17 İyi günler dileriz.

13 Haziran 2023 14:14

Aradım bu numarayı. Bana yardımcı olamayız denildi Amerika'dan aldığım için yardımcı olamayız denildi

11 Temmuz 2023 09:21

Hiçbir sonuç alamadım maalesef ki yazık oldu sadece...

Yorumlar (8)

Öznur
Öznur

Amerika'dan getirdiğim KitchenAid çalışmadı, çalıştırabilen varsa nasıl yaptırdınız. Yardımcı olursanız sevinirim

Dinara

Merhaba. Yardımcı olur musunuz biz de aynı soruyu yasıyoruz.

Dinara

Merhaba. Çok ısrarcı olduğum için kusura bakmayın. Reklam olmayacaksa Ankara'da hangi teknik serviste tamir ettirdiniz? Ben usta bulamıyorum.

Kudret

Merhaba biz, Ankara'da bir yerde tamir ettirdim evet kullanıyorum şuan ama orijinali gibi değil almasaydım keşke

Emin
Emin

Arkadaşlar merhaba Amerika'dan aldığım kitchen ait hamur yoğurma makinesi 120-220 w çeviren trafo ile çalıştıramadım 3 saniye çalışıp duruyordu Türkiye yetkili servisi yardımcı olmadı ancak farklı bir çözüm bularak cihazı çalıştırdım yardım isteyenlere bilgi verebilirim iletişim ; [email protected]

Dinara

Merhaba. Siz sorunu nasıl çözdünüz? Size mail attım. Cevaplarsanız çok minnettar olurum.

İsrafil
İsrafil

Bende aynı sorun var yardımcı olabilir misiniz

Eda
Eda

Aynı sorun bende de var lütfen yardımcı olabilir misiniz

Derya sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 00:20

10 Eylül 2023 00:59