Ali sonuçtan hiç memnun değil

Saldos Paketleme İşi İçin Başvuru Yaptım.

05 Temmuz 2024 19:05

Saldos Ticaret (7410638275 vergi numarası) tedbir amaçlı yazıyorum. Evde paketleme işi için Instagram hesabından 05.07.2024 tarihinde iletişime geçtim. İki farklı yere başvururken adım, soyadım ve ikamet adresim istendi. 450 TL depozito ücretini yatırdıktan sonra, adıma açılacak vergi numarası için 2.980 TL daha istediler. Her seferinde farklı kişi ve farklı IBAN verdiler. Onu da yaptırdıktan sonra ruhsatlandırma için 8.850.40 TL daha istediler. Kendilerine güvenmediğimi, işlemi Kabul etmediğimi, işlemden
vazgeçmek istediğimi belirtince kimlik bilgilerimi, ailemin kimlik bilgilerini ve telefon bilgilerini (anne adı, baba adı, doğum tarihi, doğum yeri dahil tüm bilgileri) gönderdiler ve hakkımda dava açılacağını yazdılar. Ayrıca arayarak hakkımda hukuki işlemler yapılacağını söylediler. Kendimi güvende hissedebilmek adına, rızam olmadan ve ıslak imzam olmaksızın hesap açılmasından ya da bana ve aileme zarar verebilecek herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı beyan etmek istiyorum. Başvuru tarihim 05.07.2024'tür. Bu tarihten itibaren, kimlik bilgilerimle, ailemin kimlik bilgileri ile ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, ıslak imzam ve rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek isterim. İsmim, soyadım, adresim, telefon numaram veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi, VakıfBank, İş Bankası ve tüm bankalar, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmayan hiçbir şeyde onayım yoktur. Benim ve ailemin adına yapılacak olan herhangi bir işlem ıslak imzam olmadan yapılan hiçbir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ve aileme ait değildir ve bunları kabul etmiyorum. Özel bilgilerimin, ailemin özel bilgileri üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına izin vermiyorum. Islak imzam ya da açık rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemlerden sorumluluk ve mesuliyet kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek istiyorum. Bu sayfadaki şikayetimle, tedirgin olduğum bu konuyu resmi olarak bildirmiş bulunmaktayım. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını rica ediyorum.

05 Temmuz 2024 19:12

Eklemekte geç kaldım. Başlangıç noktası burası.

Yorumlar (7)

Nezih
Nezih

Instagram üzerinden başvuru yapılır mı kardeş sosyal medya adı üstünde git yerine al formu doldur teslim et bak ne kadar kolay

Ali

Bazen dediğiniz kadar kolay olmuyor. Ben Antalya dayım iş İstanbul da.

Ali

Haklısınız. Çıkacak varmış. Çıktı. Bir musibet bin nasihatten evladır. Bazen insanın kafasının çalışmadığı oluyor.

Kelebek
Kelebek

Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsiniz ki apaçık ortada sizin haklı olduğunuz ve siz kendi bilgilerinizi vermediğini z sürece onların t. C. Ailenizin t. C.'sini bulabilmeleri bulmaları yasadışı bir şey lütfen davacı olun böylelerine sesiz kalmayın.

Ali

Aynı metni CİMER e de gönderdim. İşleme alındı. Polis beni aradı. Doğrudan savcılığa gitmedim.

Sinem
Sinem

Dize vergi levhası e devlette faal durumunu vs attılarmı peki

Hayır. Göndermediler.

07 Temmuz 2024 23:34
Saldos Evde Paketleme İşinde Yaşadığım Sorunlar Ve Tehditler
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Saldos Anonim Şirketi Evde Paketleme İşlemi

20 Nisan 2024 17:14