Kirpi Cafe Kötü Hizmet Ve İlgisiz Çalışanlar!

10 Ekim 2024 13:40

9 Ekim 2024 günü yemek yemek için 4 kişi Suadiye Kirpi'ye gittik. Kapıdaki kadın zaten en baştan sorunluydu. Memnuniyetsiz bir şekilde içeri alındık. 5 kişi olacağımızı söyledik, sonradan 1 kişi daha gelecekti, bizi sadece içeri alabileceğini belirtti. Sonra 5 kişi oturulan masa kalktı ve biz oraya geçebileceğimizi söylediğimizde, bize orasının 4 kişilik olduğunu söyledi. Ama 5 kişi oturuyordu. Herhalde hanımefendinin ilgileneceği kategoride değildik! Masamız doğru düzgün silinmedi, önce o kadına söyledim, resmen diğer çalışanla dalga geçerek gülüştüler ve silmediler. 4. Kez bu şekilde devam etti ve sonunda sinirle söylediğimizde başka bir çalışan yardımcı oldu. Yemeğin yanında asitli içeceğimizi çalkalayarak getirmişler, hepsi masaya döküldü neredeyse. Gerçekten hayatımda daha kötü bir yer ve çalışan görmedim. Orada zorla tutuluyorlar herhalde. Bir daha asla adımımı atmam. Özellikle o hanımefendi olduğu sürece önünden bile geçmeyeceğim bir yer ve emin olabilirsiniz.
Dikkat ettiğim bir konu, Kirpi için yapılan neredeyse tüm şikayetler o kadın yüzünden. Cadde gibi bir yerde işletmeniz varsa nasıl dikkate almıyorsunuz anlamıyorum.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 11:57

26 Ekim 2024 14:24

02 Temmuz 2024 00:55
Kamer sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 14:00
Beklan sonuçtan hiç memnun değil

Olumsuz Karşılama Ve Hizmet Deneyimi

07 Nisan 11:36