Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kırıkkale Ağız Diş Sağlığı

07 Mayıs 2024 14:49

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi'ne; lütfen hastaların sorunlarıyla ilgilenin. Ben birkaç aydır sürekli geliyorum, ancak bir dişime dolgu yaptıramadım. İlk önce diş eti tedavisi olmam gerektiği söylendi ve M***** Hanım'a gitmem gerektiği belirtildi. İki ayda zorlukla randevu alabildim ve M***** Hanım diş eti tedavisini gerçekleştirdi. Sonrasında dolgularımın kontrol edilmesi gerektiği söylendi. Bir ay sonra geldiğimde N******* Oğul Beki Hanım'dan randevu aldım, dolgularımın yenileneceğini söyledim ve o beni S**** P********'na yönlendirdi. İki ay sonra zorlukla randevu alıp S**** Hanım'a gittiğimde, bu dişin kendi uzmanlık alanı olmadığını ve önce kanal tedavisi yapılması gerektiğini belirtti. Tekrar N******* Hanım'a gitmem gerektiği söylendi. N******* Hanım, dişime bakmadan beni başka bir uzmana yönlendireceğini söyleyerek bir kağıda Ş***** B**** A****'ın adını yazdı. Hemen orada 182'yi aradım ve 27 Mayıs'a kadar randevuların dolu olduğunu öğrendim. Yeniden N******* Hanım'a gittim ve kendisinin yapmasını rica ettim, ancak uzmandan randevu almam gerektiği söylendi. Şimdi, bir dolgulu diş için yedi-sekiz aydır çözüm arıyorum ve bir sonuca ulaşamadım. Eğer özel bir klinikte tedavi olacaksam, devlet hastanesinin varlığının anlamı nedir? Hastane doktorları dolu olmasına rağmen sanki tek amaçları özel kliniklere yönlendirmek gibi hissediyorum. Sürekli oradan oraya gönderiliyorum ve bu durumdan dolayı şikayetçiyim. Ayrıca, üzerimden muayene edilmiş gibi gösterilerek kazanılan gelirin de adil olmadığını düşünüyorum.

profile profile

Yanlış Tedavi Ve İlgisizlik: Diş Sağlığım Tehlikede!

28 Ekim 2024 01:21

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kırıkkale Ağız Ve Diş Sağlığı Bu Kaçıncı Mağduriyet

10 Haziran 2024 21:37

16 Mayıs 2024 10:29