İlayda sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 16:50
İlayda'nın Teşekkür Mesajı
“Kiperin collogen şikayetime hızlı bir şekilde geri döndü. Gayet kibar bir şekilde sorunumu dinleyip iademi sağladılar. Teşekkür ediyorum.”

Ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. Ürün vaatlerini asla yerine getirmiyor. Ben zaten diyet yaparak kilo vermiştim hem cildim için hem de diyet sürecimi desteklemesi için aldım. 1. Haftada aşırı mide ağrılarım oldu ürüne bağlamak istemedim ve devam ettim. Sonrasında yüzümde ve vücudumda bir sürü sivilce çıkmaya başladı. Ki ben aktif sivilce çıkarmam normalde. Yan etkileridir diye düşünerek en büyük şoku bugün tartıya çıkınca yaşadım. 4 kilo almışım. 2 haftada 4 kilo. Ve bunu diyet yaparak almışım. Acilen paramın iadesini istiyorum. Aksi halde Tüketici Hakları'na kadar taşıyacağım bu durumu. İnsan sağlığı bu. O kadar para veriyoruz ve sonucu hüsran.

İlayda
İlayda
20 Eylül 2024 11:01

Büşra sonuçtan çok memnun

Kiperin Collagen Ve Yan Etkileri

13 Ekim 2023 10:12
"Şikayetimi yaptığım andan itibaren marka çok ilgiliydi. Hemen geri dönüş yaptılar ve iade olur olmaz da ücreti geri yatırdılar. Teşekkürler."
Ayşe sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2023 09:07
"Kiperin collogen şikayetime hızlı bir şekilde geri döndü. Gayet kibar bir şekilde sorunumu dinleyip iademi sağladılar. Teşekkürler..."

15 Kasım 2023 15:18