Taha sonuçtan çok memnun

Kia Trabzon Hasanbaşoğlu Hk.

22 Kasım 2023 09:56
Taha'nın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim”

Merhabalar, 2020 model Kia Sportage dizel araç sahibiyim ve Artvinliyim. İsmim T*** M****. Trabzon Hasanbaşoğlu Kia servisinde bakımlarımı yaptırıyorum. 21 Kasım 2023 tarihinde servise gittim. Memnuniyetimi dile getirmek için buradan yazıyorum; serviste bulunan M***** A**'ye çok teşekkür ederim. Özellikle servis danışmanı O*** Bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor ve çok samimi davranıyor. Türkiye'nin hangi bölgesinde olursanız olun, Kia marka aracınız varsa mutlaka Hasanbaşoğlu Trabzon servisine gidin, ilgiyi ve nasıl yardımcı olunduğunu görün. Bursa ve Erzurum'da da servislere gittim ancak bir kez Trabzon Hasanbaşoğlu farkını görün derim. Hasanbaşoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Lütfen bu yorumumu iletiniz. Gerçekten bizler şikayetlerimizi dile getiriyoruz ve firmalara yansıtıyoruz ama memnuniyetlerimizi iletmiyoruz. Lütfen bu memnuniyetimi de iletiniz.

22 Kasım 2023 10:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

24 Kasım 2023 11:09

Emircan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage'da Sürekli Egzoz Emisyon Hatası Ve Çözüm Eksikliği

Emircan
07 Temmuz 2025 16:45
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Kusurlu Araç

Yeşim
17 Eylül 2024 16:48
Engin sonuçtan çok memnun

Engin
28 Mayıs 2025 18:22
"Şikayetim üzerine Kia Türkiye ve çorlu Nitko servisi benimle irtibata geçip sorunumuzu çözdüler. Hem Kia Türkiye ye hem çorlu Nitko Kia servisine göstermiş oldukları ilgiden ve çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte özellikle çorlu Nitko Kia servisindeki ceren hanım ve yağmur hanıma ayrıca teşekkür eder iyi çalışmalar diliyorum. Gerçekten sorunun çözümü için ilk andan itibaren yaklaşımları çok iyi ve çözüm odaklı oldu iyi çalışmalar diliyorum"