Cerato vites geçmiyor

İsmet sonuçtan çok memnun

Kia Vites Isınması Sorunu

İsmet
04 Şubat 2023 00:40

"Öncelikle, şikayetime neden olan konuda müşteri hizmetinizin zaman kaybetmeden devreye girerek alakadar olmasına çok teşekkür ediyorum. Kısa zamanda yönlendirildiğim servisinize ulaşıp sorunu çözmeleri yönünde bilgi aktaracağım. Kia kullandığım bir çok markadan daha performanslı ve mükemmel bir araç sadece şanjımanda ki elverişsiz bir parça (vites müşürü) yüzünden bir çok araç sahibinin aynı konudan yakındığını dile getirmek istedim markanızı karalamak gibi bir düşüncem olmadı konunun çözümü içinde sizlere iletmeyi faydalı bulduğum için yazdım hepsi budur. Saygılarımla"

Marka Profili

Kia 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Kia 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97
Marka Karnesini Gör