Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Kfp Yatırım Forex Capital Finance Partner Bir Türlü Paramı Göndermedi

09 Haziran 2024 21:55

Instagram'dan biri yazdı forex için 100 dolar ile başladım. Sonra kazanmaya başladıkça para istediler daha fazla para forex ile ile ilgili çok bilgi sahibi olmadığım için yatırdım.

26032 dolar kadar oldu para çekmek istediğimde çeşitli engellerle karşılaştım. Dosya masrafı, vergi aracı kurum ücretleri vesaire vesaire. Bir türlü bitmiyor daha fazla para istediler onları da yatırdım ama bir türlü paramı göndermedi. Firmanın adı kfp capital finance partner.

20 Ağustos 2024 01:27

Asla paranızı alamazsınız. Lot yalan ben mahkemeye verdim. Onun için bekliyorum. İngiltere'den arayan firmalar hep aynı bilginize sa

12 Ağustos 2024 16:33

En son sar olarak 33.20 lot şartı koydular onu da yaptım şimdi de irtibatı kestiler kimseye ulaşamıyorum s. M. T. Yatirim danışmanı hiçbir mesajıma cevap vermiyor.

09 Ağustos 2024 16:58

Kfp capital finance partner en son 33.20 lot yap paranı ödeyelim dediler. Ben dedikleri lotu tamamladım. Simdi irtibatı kestiler bu arada öğrendiğim kadarıyla lisanslarda iptal edilmiş velhasıl tamamen merdivenaltı bir firma yaptıkları insanları ağlarına düşürmek.

Yorumlar (11)

İsmail

Abdullah bey paranızı alabildiniz mi lütfen bir cevap yazın aynı sıkıntıları yaşıyorum son bir ödeme kaldığını söylüyorlar bunu yatırsam mi yatırmasam mi kararsız kaldım. Bir suru bankaya borçlandım ödemelerim geldi eğer içerideki parayı almam lazım alamazsam da son istedikleri parayı yatırarak daha çok borçlanacağım

Eymen

Son bir işlem ne kaldı dediler

Sonuç ne oldu

Eymen

Hala aktif kullandıkları numara var

Numara derken

İsmail

Cep telefonunuzu mail olarak atar mısınız detaylı bir bicimde konuşalım mail adresim [email protected]

Son işlem hangi işlem için 3600 istediler

İsmail

Eymen bey istedikleri tüm parayı yatirdinizmi bu süreçte hangi aşamadasınız benden Şu anda 3600 dolar istiyorlar bunu son olduğunu ve bundan sonra istersem tüm paramı çekebileceğimi söylediler ama inancım kalmadı boğazıma kadar borca battım sin kez parayı yatırsam mi yatırmasam mi diye düşünüyorum

İsmail

Sizlerde mi aynı firma ile çalışıp sıkıntı yasıyorsunuz

İsmail

Paranızı alabildiniz mi aynı şey ve aynı firma üzerinden benzer bir durumu ben yaşadım ve tüm paramı buraya yatırdım ve şu anda alamıyorum hukuki bir süreç başlattınız mi

Eymen

Evet aynı şekilde sürekli vergi vs bir sürü para istediler her ödendiğinde hukuki olarak başlatmadım daha ama başlatacağım

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 08:41
KFP Yatırım Paramı Hiçbir Şekilde Çekemiyorum

22 Temmuz 2024 17:29
Tarkan sonuçtan memnun değil

Kfp Yatırım (Kapital Finans) Para Vermiyor!

29 Haziran 2024 13:18