KFC'den Bayat ve Eksik Ürünler, Hijyen Sıfır

02 Ekim 2024 16:42

29 Ağustos'ta 2 adet extreme kutu siparişi verdik, 2 kutu şeklinde yollamamışlar tavukları tek kutu içine koymuşlar. Hamburger ve patatesleri poşetlemişler.

Kutunun içinden sadece kanatlar vardı ve sadece 4 tane Hot shots koymuşlar. Yani bir menünün hot shots'larını koymamışlar. Neden ortak olarak koyup göndermişler. Anlamadım üstelik eksik gönderilmiş.

Ayrıca hamburgerler o kadar kuru ve bayattı ki çok aç olmama rağmen bitiremedim. Bayatlığı yüklediğim resimde görebilirsiniz.

200 TL artı büyük boy seçtik oldu. 217 TL, toplamda 437 TL ödedik ve bayat lezzetsiz eksik ürünlü hizmet aldık.

Gaziemir şube her siparişte istisnasız eksik ürün yolluyor. Dikkat, özen sıfır. KFC sevdiğim için defalarca şans verdim ama bu kadar pahalı olup sürekli böyle hizmet almak çizgiyi aştı.

Yurt dışında asla bu şekildeki bayat ürünleri servis edemezsiniz ama Türklere ediyorsunuz.
Masalar pislik içinde personel yok içeride kediler geziyor hijyen 0

04 Ekim 2024 20:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu incelenerek gerekli aksiyonlar alınacaktır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Diğer tüm öneri ve talepleriniz ile ilgili bize ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla. KFC müşteri hizmetleri

30 Ağustos 2023 21:41
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!
Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Cihangir
05 Haziran 2024 15:15
Tansu sonuçtan memnun

23 Kasım 2023 00:04
"Vaktimizin ve mahvolan akşamımızın telafisi olmasa da iptal işlemini gerçekleştirdiler. Aynı kabusu tekrar yaşamak istemediğim için markayla ilişkim bitmiştir. Teşekkürler."
KFC Hatay Şubesi'nin Bizi Bütün Gece Oyalayarak Aç Bırakması
KFC Hatay Şubesi'nin Bizi Bütün Gece Oyalayarak Aç Bırakması