Akgüne sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 19:23

Büyük beklentiyle gittiğim işlem için binlerce kez pişman oldum. Ombre yapılmasını istedim, istediğim saç rengini gösterdim ve saçımda kesinlikle 3 renk olmamasını, kesim istemediğimden kopma olmamasını istedim. Yapan arkadaşın bugün modunun olmadığı ile cümleye başlamasından beklentim düşmeye başladı. Saçımda geçen seneden kalan işlem olmasından kaynaklı biraz yıpranma olabileceğini söyledi.
7 saat kaldım, saçım yıkandıktan sonra diplerdeki turunculuk için dibine boya sürdü. Yıkadıktan sonra turunculuk gitmediğini söyledim tekrar boyadı. Bej tonlarından istememe rağmen saçım soğuk sarı tonlarında oldu. Memnuniyetsizliğimi görünce nedense modu yerine geldi sürekli bir konuşma ikna etme haline geçti. Eve gittikten sonra saçım düzleşince uçlarının nasıl yandığı ve tutam tutam anlam veremediğim ense bölgesine turuncular.
Hemen görseller ile Instagram'dan ilettim. Sahibi m**bey ben ilgileneceğim diyerek davet etti. Turuncuların paketten taştığını söyledi ve saçıma tekrar paket attı saç dibindeki turunculuk için 3 üncü kez boya yaptı. Cila yaptı. Şu an saçımın uçları küllü sarı, üstleri yumurta sarısı. En kötüsü saçımın üstü duşta birbirine giriyor şampuan çıkarmakta zorlanıyorum.
İkinci kez gittiğimde saçımı tarayan bayan sizin saçınız hep mi böyle karışıyor dedi hayır burda yandığı için bu kadar karışık dedim. 1 kişi dahi saçımı beğenmedi. Saçımdaki 3 renk için daha önceden renk vardı deyip işin içinden çıkılmamalı ya hepsi kapatılır ya o tonlarda bir işlem yapılır. Av**da marka ürünleri öneriyorlar saçım bu halinden kurtulsun diye 2000 TL de ürüne para ödedim. Maddi manevi tam bir hüsran...

05 Haziran 2024 18:35

Paketten taşma sonucu oluşan kızıllıklar 3. Kez cila yapmama rağmen geçmedi. Gittiğim kuaför saçımda oluşan 4 rengin tek çözümünün kendi rengime boyatmam gerektiğini söyledi. Bir süre sonra tekrar çıkacağını saçımın daha çok yıpranacağını belirtti. Saçımın uçları kırıldı inceldi resimde göründüğünden çok daha kötü. Saçımın üstlerindeki turunculuğu da paylaşacağım.

Ek
Ek
09 Mayıs 2024 10:04

Bbnn

14 Mayıs 2024 21:16

A

25 Mayıs 2024 23:14
Key Kuaför Saçımı Mahvetti

Sol tarafıma görüldüğü gibi kalın bir paket atılmış. O kadar kötü görünüyor ki. Şu an bakımlar yaparak saçımı toplamaya çalışıyorum. İlk işim bu kötü işlemi farklı bir kuaförde düzelttirmek olacak. Asla kestirmeyi düşünmediğim saçımı kestirmek zorunda kaldım.

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 17:56
Ombre İşlemi Sonrası Saçlarım Yıprandı Ve İstediğimden Çok Farklı Oldu
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fiyat Ve Başarısız Ombre Deneyimi

04 Ocak 2025 17:01

Sukha Kuaför Deneyimimde Hayal Kırıklığı!

29 Ocak 2025 14:55

10 Ağustos 2024 22:39