Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Kemal Dursun Ayakkabı Hızlı Hasar Alan Ayakkabı

Kemal Dursun Ayakkabı Hızlı Hasar Alan Ayakkabı
02 Eylül 2024 13:41

Mayıs sonunda çevrim içi satın aldığım, toplam 4 ya da 5 kez ve her bir kullanımda birkaç saatliğine giydiğim ayakkabı çok hızlı hasar aldı. Kullanım hatam söz konusu değil. İlgili firmadan yardım taleplerime hiçbir dönüş olmadı. Bağlantı için bildirilen telefon numarası kullanım dışı mesajı veriyor. Şıklığına ve rahatlığına söz edilemeyecek ve hatta farklı bir model için de daha önce talep oluşturduğum ayakkabının üretici firması www.kemaldursun.com.tr için ne yazık ki olumlu söz edemeyeceğim.

Dicle

Merhabalar, açıkçası böyle bir şikayet görünce çok şaşırdım çünkü tarafınızdan tarafımıza herhangi bir bu konu ya da başka bir konuyla ilgili geri dönüş yapılmamıştır. Topuklar tüm ayakkabılarda hassaslardır, çarptığınızda özellikle şiddetli hasar alması normaldir fakat bunların tamirleri mevcuttur. Tamir orayı boyayıp size yollamak değil komple topuğu yeniden yapıp monta etmektir. Ama böyle bir geri dönüş almadığımız için sizden çözüm sunmamamız çok normal. Bize WhatsApp üzerinden her zaman ulaşabilirsiniz. Sevgiler

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 17:17
Düğün Öncesi Ayakkabı Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti