Mete sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi'nde Yaşanan Üzücü Deneyim

03 Aralık 2024 15:06

Merhaba, ben Kayserili bir vatandaşım. Benim şikayetim Kayseri Şehir Hastanesi ile ilgili. Annemi yürüyerek sağlam bir şekilde götürdüm, burun kanaması oldu. Acile ilettim, mahallemizin doktoru tavsiyesi üzerine damar yakılacak dedi. Kayseri Şehir Hastanesi acilinden girdik. Yaktılar ve dediler ki yatış olacak. Yatırdık, 10 gün yattı, inanın doktor yok, sadece hemşire var. Sonra yoğun bakıma alacağız dediler. 3 veya 4 gün yoğun bakımda kaldı ve görüşe gittik. Odaya girdim, annem çocuk gibi yalvarıyor, 'Beni çıkartın' diye. 'Hiçbir yerim ağrımıyor' dedi. O anda doktor ve hemşire içeri girdi. Annemi sordum, 'Durumu iyi değil' dediler. Annem, 'Benim hiç sıkıntım yok' dedi. Doktor hemen hemşireye talimat verdi. Büyük maske taktı ve elini ranzaya bağladı. Annemi susturdu. O anda ben de kızdım ama doktor ve hemşire baskın çıkıp beni de susturdu. Doktor, 'Entübe edebiliriz' dedi. Yani sağlam annemi. O akşam entübe ettiler. Yani resmen öldürdüler. Sabah haber geldi. 'Öldü' dediler. Bize cenazemizi elimize verdiler. Sağlık sistemi çökmüş durumda. Size zahmet haber verebilir misiniz? Çünkü mahkemeye gitsem sümen altı olacak, örtbas edecekler. Onun için size yazıyorum, ararsanız detaylı şekilde anlatırım. Saygılarımla.

Asiye
Asiye

Başınız sağ olsun. Ben de annemi 19.10.2024 tarihinde Amasya Özel Kolmed Hastanesinden doğal ölüm gerekçeli cenazesini aldım. Oysa sadece solunum yetmezliği şikayetiyle gitmişti. Hemen entube edip yoğun bakıma aldılar ve entube sonucu enfeksiyon kaptı. Erken teşhis ve zamanında müdahale edilmediği için tüm organları iflas ederek septik şok sonucu vefat etti ve adı doğal ölüm oldu. Ve Ölüm tarihi ve saati sonrası iki gün boyunca annem üzerinden ilaç girişleri yaptılar utanmadan. Hemen ekran çıktılarını da alarak durumu ayrıntılarıyla Sağlık Bakanlığına, SGK Genel müdürlüğüne yazdım. Şu anda bulunduğum yer valiliği soruşturma aşamasında ve ayrıca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Süreç devam ediyor. Lütfen sizde Sağlık Bakanlığına ayrıntılı yazın ve suç duyurusunda bulunun. İlk başta hastaneye gitme sebebinizi ve sonuca varıncaya dek yaşanan ihmalleri yazın. Bir avukat aracılığı ile suç duyurusunda bulunun. Annenizin hakkının peşini bırakmayın. İnsan canı bu kadar ucuz değil.

Mete
Mete

Maalesef burası Türkiye kılıfına uyduruyorlar. Düzenbozuk. Adalet sıfır milli egitim. Sıfır. Saglık sıfır. Ben zaten sıfırrrrrrr

Kayseri Şehir Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Yetersiz Hizmet

02 Mart 2025 02:18
Hüsna sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İhmali Ve Yetersiz Bakım Sonucu Kayıp

06 Şubat 2025 13:27
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 13:11