Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Vale Hizmeti Skandalı: Başkasına Verilen Araç Kabusu

26 Kasım 2024 12:42

21 eylülde arkadaşımızın düğünü için İzmir kaya termal oteline gittik ve aracımızı düğüne giriş yaparken valeye verdik. Bebeğimiz olduğu için düğünden biraz erken kalktık ve aracımızı valeden almak için bize basta verdikleri araç kartını verdik ve beklemeye başladık. Zaman ilerledikçe bir şeylerin ters gittiğini anladık Çünkü 15 dakika beklememize rağmen araç gelmiyor arada birileri gelip bize aracı valeye verdiğinize emin misiniz diyordu. Bir süre daha bekledikten sonra gece müdürü yanımıza geldi ve aracımızın başkasına verildiğini söyledi. Biz gayet sakin bir şekilde böyle bir hatanın nasıl olabileceğini sorduk. Araç kartlarını boşuna mi veriyorsunuz dedik. Ve bebeğimiz olduğu için hızlı bir şekilde çözüm bulunması gerektiğini söyledik ama bir yandan da aracı alanlar kotu niyetli mi nereye gittiler. Binlerce şey düşünüyorduk ve polise haber verdiler. Bir yandan da yakınlardaki otellere bakmaya başladılar. Neyse en sonunda saatler sonunda aracımız bulundu gece müdürü binlerce kez özür diledi ve bu hatanın telafisi için arayacaklarını söyledi. Ne bir arama oldu ne de bir telafi. Böyle bir hata olacak şey değil. Mutlaka Kaya termale gittiğinizde karta plaka yazılıp yazılmadığını sorun yazılmıyorsa valeye kesinlikle araç vermeyin Çünkü verdikleri kartın hiçbir anlamı yok. Beğendiğiniz aracı alıp gidebiliyorsunuz.

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Kaya İzmir Thermal & Convention Şikayeti

11 Ekim 2024 19:46
Ece sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 17:30

25 Kasım 2024 17:52

22 Ağustos 2023 06:26
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 20:10