Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim K. Maraş Şubesinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Katılımevim K. Maraş Şubesinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
26 Kasım 2024 11:27

Mayıs 2024'te Katılımevim K. Maraş şubesinden 600 bin için araç finansmanına girdim. Şikayetim, yaşadığım şeyleri anlatmak için olacak ve siz de tedbirli olun diye yazıyorum. Şube müdürünün çok ciddi üslup problemi var, en başta bunu söyleyeyim.

1- Kasım sonu teslimatlı sisteme dahil oldum ve 10 Ekim 2024 saat 14:07'de şube müdürü Y****** V**** tarafından yalan söylemekle itham edildim. Sözleşme imzalanırken bazı önemli detaylar anlatılmıyor. Ben kasko ve trafik sigortamı kendim yaptırmak istediğimi söyleyince sıkıntı olamayacağını söylediler, fakat 10 Ekim'de bunu söylediğimde hangi cüret ve sıfatla herhangi birinden yalancı ithamıyla karşılaştım. 5 dakika sonra 14:12'de aynı kişi tarafından daha nazik bir şekilde tekrar arandım.

2- Yine aynı şahıs bana normal teslimat tarihinden 2-3 hafta önce bir ihtimal erken ödeme yapılabileceğini söyledi, fakat garanti vermedi ve ben de üstelemedim, çünkü garanti vermedi. Sonradan öğrendim ki bazen büyük meblağlar (daha çok sanayiciler için) için erken ödeme yapıldığı ağızdan kaçırıldı.

3- Teslimata yakın bir zamanda ferdi kaza, trafik sigortası ve kasko için içeride 55 bin lira para bırakılıp, satıcıya 55 bin lira eksik ödeme yapılacağını, bu tutarın da benim tarafımdan satıcıya ödenmesi gerektiğini öğrendim ve kredi kartıyla ödeme yapamayacağımı söylediler. Borcum 300 bin altına düşerse kaskodan muaf olacağımı öğrendiğimde sırf kaskoyu ben yapacağım diye gelecek ayın taksitini ödeyerek borcumu 300 binin altına düşürdüm. Bu durumda yaklaşık 25 bin içeride kaldı ve sigorta kesildikten sonra kalan para iade edildi.

3- Benim anlatmamla yine aynı şubeye araç finansmanına bir arkadaşım dahil oldu ve o ödemelerini kredi kartıyla yaptı. Karttan komisyon kesildiğini bilmediğini ve şubeden söylenmediğini şubeye söyleyince, benim gibi tavsiyesiz - kendi başına sisteme dahil olanları arkadaşın üzerine yazıp tavsiye et-kazan'dan zararını bu şekilde karşılamışlar.

4- İyi haber, hiç umudum yokken, teslimat uzmanının (S**** Bey) dediği gün ve saatte para yattı.

Sırf 246 bin lira için yukarıda da dediğim gibi hangi cüretle birisi bana yalancı ithamıyla bulunulabilir? Kaldı ki bunlar benim uydurmalarım değil, kendileri söyledi ki ben de bunları dile getirdim. Sırf faiz hassasiyetim var diye düştüğümüz durumlara bak ve ben ev finansmanı için de düşünüyorum ama Allah korumuş. Bu yazdıklarım sırf haberiniz olsun diye yazıyorum ki siz de sürprizle karşılaşmayın.

29 Kasım 2024 11:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

29 Kasım 2024 16:06
Mücahid
Mücahid
03 Aralık 2024 13:58
katilimevim-k-maras-subesinde-yasanan-sorunlar-ve-yaniltici-bilgilendirme-1.jpg

Mayıs ayında girdiğim sözleşmenin, daha önce de yazdığım gibi böyle bir miktar teslimattan kısa bir süre önce mi söylenir? Evet imzalarken şaşırmıştım zaten, imzaladığım 16 Eylül tarihli belge de ekte. Ziraat Katılım Bankasından kullandığım ev finansmanı için DASK ve konut sigortamı kendim yaptırıyorum, yani her Daini mürtehin olunca siz yapacaksınız anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 19:49
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Firma Baştan Sona Kadar Yalan Üzerine Kurulu.

28 Ağustos 2024 17:39
Katılımevim Firma Baştan Sona Kadar Yalan Üzerine Kurulu.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Katılım Evim Sivas Mağduriyet

07 Eylül 2024 14:11
Katılımevim Katılım Evim Sivas Mağduriyet
Emrah sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2024 12:37
"Bahsedilen kasko bedelini iptal ettiğiniz ve ilginiz için teşekkür ediyorum."
Araç Teslimatında Beklenmedik Kesintiler Ve İletişim Sorunları
Araç Teslimatında Beklenmedik Kesintiler Ve İletişim Sorunları