Ali sonuçtan memnun

Katılımevim Elazığ Katılımevim A. Şu İlgisizlik

Katılımevim Elazığ Katılımevim A. Şu İlgisizlik
04 Nisan 2024 05:30
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi Züleyha hanım ve Elazığ Şube Temsilcim Feyza hanıma sorunumu çözdükleri ve Züleyha hanımın hediye jesti için ayrıca teşekkür ederim”

Katılımevim Elazığ şubesinden şikayetçiyim. Personeller, kayıt olana kadar aşırı ilgililer; ancak kayıt olduktan sonra asla umurlarında olmuyorsunuz. Ben hem ev hem araba çekilişine katıldım. Taksiti yükseltmek istediğimi belirttim, 'ilgileneceğim' dediler ancak dönüş yapmadılar. Temsilciler yetersiz bilgi ve beceriye sahip, sadece prim odaklı çalışıyorlar. Üstelik Katılımevim şikayet sayfasından da şikayet oluşturdum ama dönüş olmadı. Bir daha asla bu firmayı tercih etmem ve ettirmem. Temsilci her ay değişiyor; ama bu kez değişmesini ben istiyorum. Bana ait olan temsilcinin değişmesini ya da iki ayrı açılmış dosyama yatırdığım tüm paranın iadesini talep ediyorum.

08 Nisan 2024 08:19 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

20 Eylül 2024 09:27

Feyza Hanım'a çok teşekkür ederim ilgilendi sürekli destek olmaya çalıştı. Aynı zamanda da son derece saygılı ve anlayışlı

05 Aralık 2024 15:46

Bu firmaya kesinlikle güvenmiyorum çünkü çalışanları yüzünden o kadar çok mağdur edildim ki resmen paralarım çöp oldu Benim yönlendirdiğim 5 arkadaşımda bu mağduriyetleri yüzünden beni hedef gösterdi Şunu öyle iyi anladım ki siz gelene kadar peşinizden koşup gece gündüz arayıp ilgileniyorlar ama o primlerini aldıktan sonra umurlarında değilsiniz Ama elbette bir dosya daha alırsanız yine mutlu oluyorlar aksi takdirde kesinlikle umurunda değilsiniz Elbette ben bunu Elazığ Şubesi KATILIMEVİM'de yaşadım diğer şubeleri çok bilmiyorum Ne verilen sözler tutuldu ne çok fazla kaleye alındım. Çabaladım en sonunda sağ olsun Genel Merkezden Züleyha hanım aradı ilgilendi İnanın şu zamana kadar tek güven veren ilgilenen kişi oldu diyebilirim Normalde 1 yıldız bile vermem ama onun hatırına 4 yıldız verdim Arkadaşlar durumumdan kısaca bahsedeyim size 2 tane dosyam var biri 500.000 diğeri 1.5M İkisi de ev bunun nasıl oldu neden oldu bilmiyorum değiştirilmiyor da arabaya çevrilemiyor da Her neyse bunları okuyarak göze alarak girmenizde fayda var Elazığ şubesine Özellikle de Tunceli'deki arkadaşlarım sakının

16 Aralık 2024 17:09

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Tarafında Kale Alınıp Yetkili Birinden Cevap Bekliyorum

Ertuğrul
19 Eylül 2024 18:08

Katılımevim 4 Yıllık Bekleyişin Ardından Hayal Kırıklığı

31 Mart 2024 01:14
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Çekiliş Hakkım Kısıtlandı, Mağdur Edildim

16 Temmuz 19:00