Katılım Emeklilik Katılım Sağlık Sigortası Check-up Hizmeti Verilmemesi

01 Nisan 2024 17:57

Sayın ilgili,

Katılım Sağlık Sigortası'ndan hakkımız olan check-up hizmeti ile ilgili sigorta firmasından hizmet almak istediğimiz hastaneden randevu verilmemektedir. 2 hafta önce İzmir Medicana hastanesinde randevular dolu olduğu söylendi. Katılım sağlık tarafından. 1 nisanda aramamız istendi. Bugün aradığımızda 2 kere Katılım sağlık tan Başak Hanım ile görüştük. Anlaşmalı kurumlar içinde Medicana olmasına ve istediğimiz tarihte Medicana hastanesinde check up için boşluk olmasına rağmen bize Katılım sağlık tarafından ısrarla randevu verilmemekte olup başka 2 hastaneye yönlendirilmeye çalışmaktayız. Konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş yapılmasını bekliyoruz.

02 Nisan 2024 08:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhabalar, İlettiğiniz konuyu detaylı olarak incelemeye başladık. Konuyla ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Başak
Başak
02 Nisan 2024 08:30

24 Nisan tarihi için İzmir Medicana Hastanesi'nden hem kendim (Başak Kundakçı Koyunbaba) hem de eşim (Erce Koyunbaba) için check up hizmeti talep ediyoruz. Erce ve Başak Koyunbaba olarak.

Eren sonuçtan çok memnun

18 Mart 2025 14:20
"Konu çözümlenmiştir. Ödediğim meblağın hepsi hesabıma geri yatırılmış. Teşekkürler..."
Katılım Sağlık Sigortası İle Anlaşma Sorunu Ve Mağduriyet
Katılım Sağlık Sigortası İle Anlaşma Sorunu Ve Mağduriyet

17 Şubat 2024 10:36
Ayşegül sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2024 16:57
"Çok teşekkür ederim ilginiz için diş muayenesinden çok memnun ayrıldık avend diş kliniğine çok teşekkür ediyorum"
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 10:02
Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 18:33
Katılım Sağlık Çok Kötü Stresten Hasta Ederler Hasta Olmanıza Gerek Yok