İrem sonuçtan hiç memnun değil

Kastel Güvenlik Sorunları Ve Kötü Deneyim

Kastel Güvenlik Sorunları Ve Kötü Deneyim
İrem
25 Ekim 2024 05:02

4 arkadaş, 3 kız bir erkek olarak mekana giriş yaptık. Ortalama 1 saat sonra güvenlik iranlı birisi, ismi m**, bir anda kız arkadaşıma saldırdı. Bakın, güvenlik kadın arkadaşıma saldırdı diyorum. Üstelik bu kişi, benim Instagram hesabımı istemek gibi bir saygısızlık yaptı ve cevabını da aldı. Belki de buna sinirlenip kız arkadaşımı darp etmiş olabilir çünkü içerideki güvenliklerin birçoğu normal insanlara benzemiyordu. Bu daha bitmedi, sonra ben olaya müdahale etmeye çalışırken, diğer birisi, ismi h**olan, kapıda bilet kesen birinden tokat yedim.

Bir gece kulübü düşünün, 2 kadın müşterisini darp ediyor. Diğer güvenliklerin bizi dışarı çıkartırken ki tacizlerini saymıyorum bile, resmen beni ellediler. Arkadaşım o kadar kötü bir haldeydi ki onu eve götürmekten başka çarem yoktu. Hem para harcadık hem dayak yedik. Burası tam olarak böyle bir mekan. İşletmecilik sıfır. Mekanın işletmecisi olduğunu bile düşünmüyorum.

Çünkü karşıma işletmeci diye çıkan insandan güvenliklerin konuşmalarını dinledim. Kalitesiz bir yerdir. Bu mekanın kapanması için elimden geleni ardıma koymayacağım. Bütün Türk ve yabancı medyalarda bu şikayetimi de yazacağım. Ne hiçbir vatandaşımızın ne de hiçbir turistin buraya adım atmaması ve zarar görmemesi için elimden geleni ardıma koymayacağım.

profile profile

Can
Can

Dün gece bende gereksiz bir diyalog yaşadım. Üst katta teras alanında ayrıca bir etkinlik varmış kaşe ile alıyorlar. Giriş kat ayrı. Sistemi çok oturmamış. Girişte 3 tane hanım var hepsi de kendini beğenmiş egolu. O yüzden bilet almadım

Güvenlik Personelinin Saygısız Ve Kabaca Davranışları

10 Mayıs 2025 23:45

Dorock Xl Güvenlik Sorunu Ve Kaba Muamele

10 Aralık 2023 00:06

Ayı Pub Güvenlik Görevlisinin Uygunsuz Davranışı!

05 Eylül 2024 12:09