Kastamonu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ebe Üslubu

26 Nisan 2024 10:56

Yeni doğum yaptığım için 04.04.2024 tarihinde kızımı sarılık sebebiyle kuvöze aldılar. Şikayetim aldığım hizmetten değil, böylesine hassas bir yerde çalışan saygısız bir ebe hakkında. Kendisi, benim lohusa döneminde hassas ve ilk çocuğumu yatırmak zorunda kalmış çaresiz bir anne olarak görmesi gerekirken, bebeğimi almaya gittiğimde bana 'eve gidince seversin, şu bilgilerini alayım' şeklinde bir üslupla konuştu. Daha sonraki yatışımızda anne-bebek uyum odasına aldılar ve ilgilenen diğer ebeler çok tatlı ve bilgi paylaşımında bulundular. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.
Doktorumuz da öyle, *****bey ayrıca ilgilendi ve çok memnun kaldım. Ancak bu ebe hanımın benimle bir problemi olmalı ki, sigara içip içmediğimi sorması veya başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Odaya girdiğinde imza için 'ne kadar ayıp, evde de mi böylesiniz? ' gibi saygısızca ve umursamazca, sanki çok normal bir konuşma yaparcasına, hafifçe gülerek 'şuraları imzala, hadi' diyerek odadan çıktı. Kendisinin ismini bilmiyorum ama sarı saçlı, kilolu, gözlerine lens takıyor (lens değilse de mavi gözleri var), çok yoğun makyaj yapıyor ve renkli önlükler giyiyor. Boyu da yaklaşık 170 cm civarında. Böyle bir ebe çalışanı il hastanemize yakıştıramıyorum.
Eğer işini severek yapmıyorsa ve bu tarz konuşmalar sergileyerek çalışıyorsa, siz hastane kurulu olarak bu kadın yüzünden büyük sıkıntıya girersiniz. Rica ediyorum, bu çalışan ile ilgili gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Bunun dışında CİMER, il sağlık müdürlükleri ve sağlık kuruluşlarına bu durumla alakalı birçok yazı ve dilekçemi ilettim. Bilginize sunarım.

Bebek Dostu Hastane mi? Sarılık Olarak Taburcu Edildik!

07 Ekim 2024 00:05

Beylikdüzü Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde İlgisizlik Ve Saygısızlık Yaşadık