29 Kasım 2023 14:00

Ege Yapı'ya ve yönetimine şikayetim var. Geçen yıldan bu yana, evim her yağmur yağdığında içerisi su altında kalıyor. Yönetimi aradığımda ilgilenmiyorlar. Ege Yapı'yı aradığımda ise garantimizin bittiğini söylüyorlar. Satış sürecindeki gibi ilgi gösterilmiyor.

Evimde iki bebekle yaşıyorum ve her yağmurda büyük sıkıntı yaşıyoruz; fakat kimseden yardım alamıyoruz. Mal sahibi de sorunu çözmüyor. Sorunumuzu kime iletebiliriz, kim çözecek? Artık sabrımız kalmadı, yaşadığımız stres ve sıkıntıyı video ile paylaşacağım ki herkes görsün. Gerçekten bıktık.

30 Kasım 2023 11:01

Batışehir sitesinde daire sahibiyim. Binamızın altı tamamen su alıyor. Yönetimle defalarca iletişime geçtik, ancak ilgilenmediler. Ege Yapı'yı aradığımızda da 'bir şey yapamayız' yanıtını aldık. Bina 10 yılda bu kadar olumsuz değişim göstermemeli. Eğer Ege Yapı yönetimi, şu anki site yönetimini kendisi seçtiyse, değiştirsin. Binanın temeli su alıyor ve bu durum devam ederse, bir depremde binanın yıkılma riski var. Zaten 10 yılda çürümeye başlamış. Sağlam bir bina yaptığınızı düşünmüyorum. Temel su almaya devam ederse ne bina sağlam kalır ne de ayakta. 'Garantimiz bitti' diyerek sorumluluklarınızdan kaçamazsınız. Ege Yapı, bu soruna çözüm bulun ve burada yaşayan insanları mağdur etmeyin. Getirdiğiniz yönetimi geri gönderin ve yerine site için gerçekten faydalı olacak bir yönetim atayın. Ödediğimiz paralarla rezil olmak istemiyoruz. Çözüm bekliyorum.

Özge
29 Kasım 2023 14:59
Batışehir Site Yönetimi Evimin İçine Komple Yağmur Yağıyor

Batışehir Site Yönetimi Binamızın Temel Sorunlarına Acil Çözüm Şart!

Özge
30 Kasım 2023 12:40