Kartal Belediyesi Hayvan Hastanesi Hakkında

10 Ocak 2024 12:08

Kartal Belediyesi veteriner kliniğine bahçede baktığım yavru kedimi kırık sebebiyle teslim ettim. Ertesi gün durumunu öğrenmek için aradığımda kaydını bulamadıklarını ve böyle bir kedi almadıklarını söylediler. Telefon görüşmelerinin hepsini ilettim ve araştırmaya başladılar. Tam yirmi dakika beni telefonda beklettikten sonra kedinizin rapora göre öldüğünü söylediler. Ben sorgulayınca ve 'Kedime ne yaptınız, karışıklık olmasın' diye yakındıktan sonra biraz beklememi söylediler ve soruşturmaya, birilerine sormaya devam ettiler. Ben tekrar yirmi dakika daha bekledikten sonra telefonu yüzüme kapattılar. Tekrar aradığımda başka bir beyefendi açtı ve o da kayıt bulmakta zorlandığını, evrak eksikliği ve iş takibi eksikliğinin olduğunu söyledi. Bu kurumda bunları da belirtmek isterim. Kedimin Tepeören'e nakil olduğunu ve orada olduğunu söyledi. Orayı aradığımda kimse net bir şey söylemiyor, sadece ameliyat olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini belirtiyorlar. Şu an bekliyorum ve umarım olumsuz bir sonuç gelmez. 09.01.2024 saat 15:13'te görüştüğüm erkek personelden şikayetçiyim. Duygusal ve psikolojik olarak beni çöküşe uğrattılar. Kimse bulamadığı bir kayıt için kedimin öldüğünü söyleyip başından savamamalı. Geri dönüş bekliyorum. Bize değer verdiğimiz canları böyle mi emanet edeceğiz? İş takibi, duyarlılık ve vicdan duygusu talep ediyorum.

Kartal Belediyesi Veterineri İşini Doğru Düzgün Yapmıyor

28 Kasım 2023 21:30

Kartal Belediyesi Hasta Yavru Kedi

12 Eylül 2024 16:35
Kartal Belediyesi Hasta Yavru Kedi

Kartal Belediyesi Veteriner Hizmetlerinin Yetersiz Ve Geç Müdahalesi!

01 Eylül 2025 14:12

14 Ekim 2025 15:56