31 Ağustos 2023 14:18

Bursa Sur Yapı Lee & Wrangler Mağazası dan 23/07/2023 tarihinde 1810 PC İnce Elmas Lee marka küçük boy kabin boy valiz satın aldık. Seyahatimde valizi tutan siyah bant benim hiçbir zorlamam olmaması rağmen ayrıldı ve iki ayrı parça olarak kaldı. Seyahatimde inanılmaz şekilde mağdur oldum gittiğim yerde. Sonra bir şekilde gelip 11 ağustosta valizimi aldığım mağaza şikayetimle teslim ettim. Mağazadaki E**** D******** isimli mağaza müdürü valizi incelemeye göndereceğiz dedi. Ancak 11 ağustostan beri hiçbir şekilde bana geri dönüş olmadı. Elimde inceleme formu ve faturam var. Daha sonra valizimin akıbetini öğrenmek için mağazaya gittiğimde inceleme kaydını bulamıyoruz dediler. Ancak ben para iademi istiyorum. Orada bana valizi satan ersen bey IBAN bilgimi aldı. Ve ben mağazadan ayrıldım. Daha sonra aynı mağazanın başka bir müdürü bana telefon açtı ve oldukça saygısız tavırla konuştu. Daha inceleme bitmedi gibi şeyler söyledi. Bir valizi tutan ince bir siyah bant var bu ayrılıyor hiçbir müdahalem olamamasına rağmen 22 gün oldu hala ne incelemesi bu anlamadım değilim. Malım elimde değil valizi zaten geri aldılar tarafıma ibanıma iademin gerçekleşmesini arz ediyorum.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 10:20
Vural sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 17:43

Aldığım Takım Elbise Kısa Sürede Deforme Oldu Mağaza Sözünü Tutmadı Personel Hakaret Etti

19 Ağustos 2025 15:12
aldigim-takim-elbise-kisa-surede-deforme-oldu-magaza-sozunu-tutmadi-personel-hakaret-etti-2.jpg

Kasaba Jeans İzmir Selway Kasaba Mağazası

14 Ağustos 2023 11:31
İdil sonuçtan hiç memnun değil

İdil
14 Aralık 2023 16:14