22 Nisan 2024 08:38

14 Nisan'da Polo'nun kendi sitesi üzerinden alışveriş yaptım. Ürünlerim 18 Nisan'da kargoya verildi. Kargomsende firması ürünü 19 Nisan'da Kocaeli dağıtım merkezine getirdi. Ben ürün 20 Nisan'da elime ulaşır diye beklerken teslim tarihinde güncelleme yaptılar ve 23-25 Nisan yaptılar. Kargomsende'yi aradığımda hafta içi teslim tarihlerinin salı-perşembe olduğunu öğrendim. Polo'yu aradım oralı bile olmadılar. Teslim günü hafta içi iki gün olan kargo şirketi mi olur haydi oldu diyelim koskoca Aydınlı Grup böyle bir şirketle nasıl çalışır. Neticede 14 Nisan'da aldığım ürün bana henüz gelmedi ve muhtemelen 25 Nisan'da gelecek. Kınıyorum.

22 Nisan 2024 08:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili takip sürecini başlattık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu bizimle paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

Vedat
Vedat
22 Nisan 2024 13:22

Sayın Kargomsende, zaten sorun kargomun sizde olması, beni aradınız kargonun yarın geleceğini söylediniz. Sorun kargomun ayın 19'undan beri sizin tarafınızdan rehin tutulması. Kargom 19'undan beri Kocaeli dağıtım merkezinizde ve bana dağıtım günlerimiz salı ve perşembe diyorsunuz. Ben gelip alayım diyorum olmaz diyorsunuz. Ben Aydınlı Grup'un sizle neden çalıştığını hâlâ anlamadım. Yani bir kargo firmasının ayırıcı özelliği aldığı kargoyu en hızlı şekilde ulaştırmasıdır. Neden kargomu rehin tutuyorsunuz? Neden pazar hariç diğer günlerde dağıtım yapmıyorsunuz?

23 Nisan 2024 19:15

Sayın Vedat A., 23.04.2024 tarihinde gönderinizi teslim ettik. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

17 Kasım 2023 10:40
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 13:31

Yadullah
26 Aralık 2023 19:15
Kargomsende Firmasının Duyarsızlığı Ve Gelmeyen Kargo

24 Eylül 2023 10:56
Kargomsende Firması Ve Umursamazlığı
Sıddık sonuçtan hiç memnun değil

Sıddık
07 Ekim 2024 13:18