Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kare Tur Balkan Turu Hüsranı

15 Temmuz 2024 18:39

5 Temmuz çıkışlı büyük Balkan turuna katıldım. Sabah erkenden geldiğimiz ve önümüzün bomboş olduğu sınır kapısından hemen geçiyorduk ki, araç eksikleri yüzünden 04:01'de geldiğimiz Yunanistan sınırından 10:29'da çıkabildik. Sonrasında otobanda araç bozuldu. Tüm içme sularımız arabaya kondu. Yanmaması için içme suları yetmedi, etraftan damacana su bulundu. 17:10'dan 20:15'e kadar otoban kıyısında, asfaltın sıcağı ve yandan geçen araçların yalazı arasında aç, susuz ve tuvaletsiz bekledik. Otobüste çocuklu aileler de vardı. Otoban yetkilileri WC kullandırmadı. Sonrasında 22:00'da Yunan taverna gecesine gittik. Taverna gecesinde 4 kişiye 1 menü geldi. İki adet hamsi ve bir buçuk sardalya kime yetsin? İkinci günde ise ilk gün gezilmesi gereken Selanik'i gezmeye başladık. 13:30'da Selanik'ten yola çıktık. Şoförün acemiliği nedeniyle yanlış yoldan uzun süre gittik. Bir yolcunun uyarması sonucunda geri döndük ama çok geç oldu. 19:45'te Manastır'a geldik. Geç olduğu için ikinci gün yapılması gereken Manastır turu ve Atatürk'ün okuduğu askeri okul gezisi iptal edildi. (Rehberimiz burada bir şey olmadığını, gezmeye gerek olmayan bir yer olduğunu söyleyerek burayı küçümsedi. Dıştan fotoğraf alsanız yeter dedi.) Ben rica ile içeri girebildim ve içeride Atatürk ile ilgili o kadar çok şey vardı ki... Gözlerim yaşlı gezdim. Üçüncü gün Manastır - Resne vs. Yazan tüm her şey iptal edildi ve yapılmadı. Tur sahibi telafi edeceğini söyledi ama etmedi. Oradan Ohrid'deki otelimize 22:50'de geldik. Odamıza yerleştik ve pireler, karıncalar ve örümcekler arasında uyumadan sabahın gelmesini bekledik. Geziye Marka Kanyonu ve Manastır için gelmiştim. İkisi de iptal edildi ve gezdirilmedi. Ve bunlara benzeyen birçok aksilik ile, bir yıldır hayalini kurarak beklediğimiz gezimiz, bizlere ve tüm g** Tur ve Kare Tur müşterilerine zehir oldu.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 18:46
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Gezenti Turizm Büyük Balkan Turu Felaketti!

15 Temmuz 2024 18:52

22 Haziran 2024 10:58
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 14:32

31 Ağustos 2024 18:27